Μια φωτογραφία με μαυρισμένα μάτια ανήρτησε στο Instagram o δημιουργός του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, επισημαίνοντας πως η εικόνα... μιλά από μόνη της.

Ειδικότερα, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ επιβεβαίωσε στο Instragram πως τα μάτια του είναι μαυρισμένα, γιατί "έφαγε ξύλο", διευκρινίζοντας πως η προπόνηση ζίου ζίτσου ξέφυγε λίγο από τον έλεγχο.

«Η προπόνηση ξέφυγε λίγο από τον έλεγχο. Ίσως χρειαστεί να ενημερώσω το avatar μου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ.


Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Η εμπειρία του με το ζίου ζίτσου

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είπε σε συνέντευξή του τον Αύγουστο του 2022 ότι άρχισε να μελετά για πρώτη φορά τη μορφή πολεμικής τέχνης κατά τη διάρκεια της πανδημίας της COVID-19, προσθέτοντας ότι το άθλημα του έδωσε ενέργεια.

«Ύστερα από μία ή δύο ώρες προπόνησης ή κύλισης ή πάλης με φίλους ή προπόνησης με διαφορετικούς ανθρώπους, είναι σαν να είμαι έτοιμος να λύσω οποιοδήποτε πρόβλημα στη δουλειά της ημέρας», ανέφερε ο μεγιστάνας στον παρουσιαστή του podcast Joe Rogan.

Ο δισεκατομμυριούχος σημείωσε επίσης στο podcast ότι προπονείται με τον Dave Camarillo, ο οποίος τον βοήθησε να κερδίσει χρυσά και ασημένια μετάλλια στον πρώτο του αγώνα ζίου ζίτσου τον Μάιο.

«Αγωνίσθηκα στο πρώτο μου τουρνουά ζίου ζίτσου και κέρδισα μερικά μετάλλια για την ομάδα Guerrilla Jiu Jitsu», έγραψε στο Facebook εκείνη την εποχή.

«Ευχαριστώ τον Dave Camarillo, τον Khai Wu και τον James Terry που με εκπαίδευσαν», πρόσθεσε.

Ο Zούκερμπεργκ τον Ιούλιο συνεχάρη τον Camarillo για την απόκτηση της μαύρης ζώνης στο άθλημα. «Είσαι σπουδαίος προπονητής και έχω μάθει τόσα πολλά για τον αγώνα και τη ζωή από την προπόνηση μαζί σου», έγραψε δίπλα σε φωτογραφίες του ίδιου και του προπονητή του.

«Επίσης, τιμή μου που προήχθηκα για να αγωνιστώ στην μπλε ζώνη για την ομάδα @guerrillajjsanjose», πρόσθεσε, δηλώνοντας ότι έκτοτε έχει προχωρήσει από την αρχική λευκή ζώνη.
View this post on Instagram

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)