Ο Μπομπ Μενέντεζ αντιμετωπίζει προβλήματα με τη Δικαιοσύνη των ΗΠΑ, αφού έχουν παρέλθει δύο εβδομάδες από την απόδοση κατηγοριών για δωροδοκία και διαφθορά από το ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης. 

Ο Αμερικανός γερουσιαστής, που όπως είπε αυτές έγκεινται σε προσπάθεια φίμωσής του και άρα θα είναι ξανά υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές για τη Γερουσία, είναι παντρεμένος με τη Ναντίν, η οποία πριν πέντε χρόνια σκότωσε πεζό με το αυτοκίνητό της. Το ρεπορτάζ του MEGA αναφέρει ότι η σύζυγος του Μπομπ Μενέντεζ έκανε κλήση στην Αστυνομία και είπε «ένας άντρας μόλις έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό μου, στο παρμπρίζ μου» και τονίζει ότι αυτό το γεγονός μπορεί και να σχετίζεται για τις κατηγορίες περί χρηματισμού εις βάρος του Μπομπ Μενέντεζ

Μπομπ Μενέντεζ: Αρνήθηκε να δώσει το κινητό στους αστυνομικούς η σύζυγός του


Κλήση στην Αστυνομία, λοιπόν, μετά το φονικό δυστύχημα με τη μαύρη Mercedes της το 2018, έκανε η Ναντίν Αρσλανιάν, σύζυγος (τότε φίλη) του Μπομπ Μενέντεζ. Το  που οδηγούσε έχει μόλις παρασύρει και σκοτώσει έναν πεζό.

Ο άτυχος άντρας που έχασε τη ζωή του ήταν ο Ρίτσαρντ Κουπ. Είχε κατεβεί από ταξί και περνούσε το δρόμο. Σύμφωνα με τα αρχεία της αστυνομίας, ο Κουπ σκοτώθηκε σχεδόν ακαριαία. Βρέθηκε πεσμένος στον δρόμο με σοβαρά τραύματα, όπως «σοβαρό τραύμα στο κεφάλι» και «πιθανά κατάγματα στα πόδια και τα χέρια».



Η σύζυγος του Μπομπ Μενέντεζ υποστήριξε ότι ο άνδρας πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της ενώ κατά την ανάκρισή της από τους αστυνομικούς, αρνήθηκε να τους δώσει το κινητό της για ελεγχθεί εάν το χρησιμοποιούσε όταν χτύπησε τον άτυχο άνδρα.

«Αυτή είναι η κατάθεσή σας. Ότι οδηγούσατε προς αυτήν την κατεύθυνση, ο άντρας ήρθε από αυτήν την κατεύθυνση και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό σας».

Παρά το ότι το δυστύχημα κόστισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο, δεν της έγινε αλκοτέστ και δεν της ασκήθηκε ποτέ δίωξη.

Μπομπ Μενέντεζ: Το δώρο στη Ναντίν από Αιγύπτιο επιχειρηματία


Όταν η Ναντίν Αρσλανιάν ενεπλάκη στο δυστύχημα, ήταν ήδη σε σχέση με τον γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ. Παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα.



Τέσσερις μήνες μετά το δυστύχημα, το σχεδόν διαλυμένο αυτοκίνητο αντικαταστάθηκε από ένα ολοκαίνουργιο το οποίο φέρεται να είναι δώρο Αιγύπτιου επιχειρηματία, έναν από τους τρεις που εμπλέκονται στο σκάνδαλο δωροδοκίας που πρόσφατα αποκαλύφθηκε.

«Ποιος παίρνει ως δώρο μια ολοκαίνουργια Mercedes αφού έχει σκοτώσει άνθρωπο, ακόμα και άθελά του; Και τι περιμένει ως αντάλλαγμα εκείνος που χαρίζει τη Mercedes

Ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ αρνείται τις κατηγορίες για δωροληψία και τονίζει ότι θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.