Για την σεξουαλική κακοποίηση 16 παιδιών καταδικάστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες ένας 34χρονος ο οποίος δούλευε ως baby sitter στην Καλιφόρνια. Ο δράστης αναλάμβανε παιδιά μέσω αγγελιών ως baby sitter και στη συνέχεια ασελγούσε εις βάρος τους.

Στις αγγελίες του ως baby sitter υποσχόταν πως θα πρόσεχε τα παιδιά και θα τους χάριζε μοναδικές εμπειρίες. Εκείνος όμως τα κακοποίησε με τον πιο βάναυσο τρόπο.

Ο Ματ Ζακρέβσκι κρίθηκε ένοχος από δικαστήριο ενόρκων για τη σεξουαλική κακοποίηση 16 αγοριών, ηλικίας από 2 ως 12 ετών.

«Κατηγορείται πως κακοποίησε ή προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά 17 αγόρια από τον Ιανουάριο του 2014 ως τον Μάιο του 2019», ανέφερε το δελτίο του ABC.Ένοχος για 34 αδικήματα

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ένα ζευγάρι τον κατήγγειλε πως άγγιξε απρεπώς τον γιο τους. Σύντομα, οι καταγγελίες άρχισαν να πέφτουν βροχή. Τώρα το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για 34 αδικήματα.

«Οι εισαγγελείς λένε πως ο Ζακρέβσκι διαφήμισε την δουλειά του ως baby sitter στο διαδίκτυο κι έλεγε πως δούλευε καλά με μικρά αγόρια», πρόσθεσε το δελτίο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 34χρονος είχε καταγράψει σε βίντεο ασελγείς πράξεις σε παιδιά. Ακόμα και λίγο καιρό πριν από την σύλληψη του, το 2019 διαφήμιζε τη δουλειά του.

«Φέτος ήθελα πολύ να μιλήσω για τους άνδρες ως baby sitters. Θα ήθελα πολύ να βρεθούμε, να μιλήσουμε και να απαντήσω στις ερωτήσεις σας».

Ο Ζακρέβσκι τώρα είναι αντιμέτωπος ακόμα και με 700 χρόνια κάθειρξης. Η απαγγελία της ποινής του θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο.