Μαίνεται ο ο πόλεμος στο Ισραήλ, με τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές να μετρούν εκατοντάδες απώλειες. Τα όσα εκτυλίσσονται τα τελευταία 24ωρα στη Μέση Ανατολή έχουν συγκεντρώσει πάνω τους τα βλέμματα όλου του πλανήτη και εκατοντάδες δημοσιογράφοι βρίσκονται στην περιοχή για την κάλυψη των γεγονότων.

Στο Ισραήλ βρίσκεται και ο δημοσιογράφος Χρήστος Νικολαΐδης, ως απεσταλμένος του ΣΚΑΪ. Κατά την διάρκειά του ρεπορτάζ και ενώ βρισκόταν στην περιοχή Ασκελόν, η κάμερα κατέγραψε την στιγμή που ο «Σιδερένιος Θόλος» -η αντιπυραυλική ασπίδα του Ισραήλ-εξουδετερώνει τις ρουκέτες της Χαμάς.

Το τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΚΑΪ βρισκόταν στο νοσοκομείο του Ασκελόν την ώρα που η πόλη δεχόταν επίθεση με ρουκέτες. Όπως φαίνεται και στο βίντεο όλοι σπεύδουν στο καταφύγιο του νοσοκομείου με τον κάμεραμάν να τραβάει τη στιγμή που ο «Iron Dome» βρίσκεται σε θέση μάχης, ενώ ακούγονται φωνές πολιτών, εκρήξεις και σειρήνες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:


Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ Χρήστος Νικολαΐδης αναφέρθηκε στην επίθεση που κατέγραψε η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού. Όπως είπε, η πυραυλική επίθεση κράτησε 45 λεπτά.

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Είμαι πολύ τρομαγμένη» λέει 23χρονη επιζήσασα από το μουσικό φεστιβάλ

Την ίδια ώρα στην κάμερα του ΣΚΑΪ μίλησε μία επιζήσασα της επίθεσης σε ένα ρέιβ πάρτι στην έρημο, κοντά στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας. Ο λόγος για την 23χρονη Ολιάνα η οποία τόνισε πως «όταν ξεκίνησαν τα χτυπήματα αρχίσαμε να τρέχουμε. Ήταν πολλές, πάρα πολλές οι ρουκέτες και θέλαμε κάπου να βρούμε να καλυφθούμε».

«Είδα πολλά αυτοκίνητα. Δεν είδα ότι μέσα υπήρχαν άνθρωποι. Οι περισσότεροι ήταν ήδη νεκροί. Υπήρχε ένας ελεύθερος σκοπευτής στον δρόμο και κάπου κρυβόταν. Σε κάθε αυτοκίνητο που περνούσε πυροβολούσε και σκότωνε τους επιβάτες. Είμαι πολύ τρομαγμένη» ανέφερε χαρακτηριστικά η 23χρονη.