Ο πόλεμος στο Ισραήλ φέρεται να έχει σημείο εκκίνησης την επίθεση της Χαμάς σε φεστιβάλ, το οποίο αιματοκύλησε, με αποτέλεσμα πάνω από 250 νεκρούς. Κάθε άνθρωπος μετράει και γενικά και ειδικά, αφού μία Γερμανίδα φέρεται να σφαγιάστηκε και έπειτα να πάρθηκε ως λάβαρο από τα μέλη της Χαμάς, τα οποία, μάλιστα, σε ένα ντελίριο ενθουσιασμού, εμφανίστηκαν με τζιπ και το άψυχο σώμα μίας γυναίκας. 

Ωστόσο, η μητέρα της 30χρονης Σάνι Λουκ, που μεγάλωσε στο Ισραήλ, αλλά έχει γερμανικό διαβατήριο και έμενε στη χώρα της Ευρώπης, είπε την Τρίτη ότι η κόρη της είναι τραυματισμένη αλλά ζωντανή από την επίθεση των τρομοκρατών της Χαμάς.

Η Γερμανίδα tattoo artist ήταν στο μουσικό φεστιβάλ Tribe of Nova σε περιοχή του Ισραήλ κοντά στη Λωρίδα της Γάζας, το Σάββατο, όταν τρομοκράτες της Χαμάς εισέβαλαν στην εκδήλωση και προκάλεσαν ένα αληθινό μακελειό.


Πόλεμος στο Ισραήλ: Την αναγνώρισαν από το τατουάζ


Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media λίγο μετά την επίθεση, την πρώτη από τις πολλές στον πόλεμο στο Ισραήλ, το κορμί μιας γυναίκας φαινόταν να μεταφέρεται ως λάφυρο στην καρότσα ενός οχήματος. Το σώμα που ήταν μόνο με τα εσώρουχα έδειχνε άψυχο.

Κάποιοι είπαν ότι η άτυχη γυναίκα ήταν η Σάνι Λουκ, καθώς την αναγνώρισαν από ένα συγκεκριμένο τατουάζ και τα ράστα μαλλιά που είχε η κοπέλα.

Η μητέρα της Γερμανίδας, Ρικάρντα, σε έκκληση που έκανε, είπε ότι στην οικογένεια στάλθηκε ένα βίντεο στο οποίο τόνισε ότι «έβλεπα καθαρά την κόρη μας αναίσθητη στο αυτοκίνητο με τους Παλαιστίνιους και αυτούς να κάνουν βόλτες στη Λωρίδα της Γάζας».