Οι τραγωδίες στο Ισραήλ δεν έχουν τέλος. Από την στιγμή  της επίθεσης της Χαμάς στο Ισραήλ, η ανθρωπότητα  δεν προλαβαίνει να μετράει τις ακρότητες που έκαναν οι τρομοκράτες στο Εβραϊκό κράτος. Η φρίκη φαίνεται να εξαπλώνεται και στην Ευρώπη καθώς πολλές χώρες έχουν βυθιστεί στο πένθος αφού θύματα της Χαμάς, είναι και Ευρωπαίοι που ζούσαν στο Ισραήλ ή βρίσκονταν εκεί ως τουρίστες ή εργάζονταν.

Διαβάστε επίσης: Ισραήλ: Σοκάρουν οι μαρτυρίες επιζώντων από την επίθεση της Χαμάς - ''Έκαψαν την κυρία που κρατάει το απόγευμα τα παιδιά μου μέσα στο σπίτι της''

Ένας από τους νέους ανθρώπους που έχασε την ζωή του στο μακελειό της Χαμάς στο Ισραήλ ήταν και ο 26χρονος Βρετανός που εργάζονταν στην ομάδα ασφαλείας στο Φεστιβάλ. Μαζί του σκοτώθηκαν ή αγνοούνται και άλλοι 17 Βρετανοί υπήκοοι, ανάμεσά τους και παιδιά, σύμφωνα με όσα μετέδωσε σήμερα το BBC επικαλούμενο επίσημη πηγή.

Σύμφωνα με το Sky News, ανάμεσα στα θύματα  είναι  και o 26χρονος Τζέικ Μάρλοου, που αγνοούνταν από το Σάββατο μετά την επίθεση της Χαμάς σε μουσικό φεστιβάλ.

 «Είμαστε συντετριμμένοι που πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ο γιος μας Τζέικ έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι νεκρός στο νότιο Ισραήλ» δήλωσαν οι γονείς του 26χρονου. Ο Τζέικ εργαζόταν στην ομάδα ασφαλείας του φεστιβάλ όπου 260 άνθρωποι δολοφονήθηκαν από ενόπλους της Χαμάς.

Διαβάστε επίσης: Πόλεμος στο Ισραήλ: Το ζευγάρι που έβγαλε selfie μετά το μακελειό στο φεστιβάλ μίλησε για την τρομακτική εμπειρία του

 «Μου τηλεφώνησε στις 4.30 π.μ. για να μου πει ότι πετούσαν όλες αυτές οι ρουκέτες. Στη συνέχεια, περίπου στις 5.30 π.μ., έστειλε μήνυμα για να μου πει: "Το σήμα είναι πολύ κακό, όλα είναι εντάξει, θα σε κρατάω ενήμερη, στο υπόσχομαι" και ότι με αγαπάει» δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα του.

Ο 26χρονος είχε μετακομίσει στην πόλη Ma'alot στο βόρειο Ισραήλ πριν από δύο χρόνια.