Ενώ ο πόλεμος στο Ισραήλ βρίσκεται στην έκτη μέρα του, η Χαμάς έχει όρεξη για μάρκετινγκ, αφού δείχνει πώς φτιάχνει ρουκέτες με αγωγούς νερού, για να τις εκτοξεύει. 

Ο πόλεμος στο Ισραήλ βρίσκεται σε καίριο σημείο, αλλά το βίντεο που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα X με τους στρατιώτες της Χαμάς δεν είναι ελλιπές καλλιτεχνικής προσοχής. Οι άντρες της Χαμάς σκάβουν αρχικά βαθιά στο έδαφος για να ξηλώσουν αγωγούς νερού. Στη συνέχεια, τους παίρνουν με γερανούς και τους φορτώνουν σε φορτηγά, για να τους μεταφέρουν σε ειδικούς χώρους, όπου εκεί τους μετατρέπουν σε ρουκέτες, με όλα τα κατάλληλα εργαλεία που έχουν στην κατοχή τους.



Στη συνέχεια, τις ρουκέτες τις στοιβάζουν σε ειδικό μέρος και μετά όπως φαίνεται στο βίντεο τις τοποθετούν στους εκτοξευτήρες, έτοιμες για να πλήξουν τους στόχους τους στον πόλεμο στο Ισραήλ, ενώ από πίσω ακούγεται ένα τραγούδι που επαναλαμβάνει συνέχεια τη φράση Allahu Akbar, που σημαίνει ο «Θεός είναι μεγάλος».

Πόλεμος στο Ισραήλ: Έκκληση στους Παλαιστίνιους να φύγουν από τις περιοχές που εκπροσωπεί η Χαμάς


Από τη μεριά της εκπρόσωπος του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, Ταλ Χαίνριχ, μιλώντας την Πέμπτη 12/10 αποκλειστικά στην ΕΡΤ και τον δημοσιογράφο Γιάννη Μούτσιο, δήλωσε: «Λέμε ξεκάθαρα στον παλαιστινιακό λαό της Γάζας: Φύγετε μακριά από τις περιοχές που επιχειρεί η Χαμάς».

«Θα τους εξαφανίσουμε» δηλώνει η Ταλ Χάινριχ, μιλώντας για το αιματοκύλισμα που προκάλεσε η Χαμάς. «Έχει μετατρέψει τη Γάζα σε βάση τρομοκρατών είναι το νέο ισλαμικό χαλιφάτο. Η χώρα που προσφέρει καταφύγιο στους τρομοκράτες της Χαμάς θα πρέπει να υποστεί τις κυρώσεις».