Οι φρικαλεότητες της Χαμάς στο Ισραήλ συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας και να προκαλούν παγκόσμιο σοκ. Μετά τα παιδιά που σκότωσε βασανιστικά η Χαμάς, ακόμα και βρέφη στην κούνια τους, τώρα σειρά είχαν γυναίκες στρατιώτες. Η Χαμάς δεν δείχνει έλεος πουθενά. Όταν εντοπίζει γυναίκες στρατιώτες τις πυροβολεί εν ψυχρώ.

Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει τη στιγμή που τρομοκράτες της Χαμάς εισβάλλουν σε ισραηλινό στρατόπεδο τραυματίζοντας με χειροβομβίδες  αρκετές γυναίκες στρατιώτες. Οι γυναίκες στρατιωτικοί έχουν κουρνιάσει κάτω από ένα τραπέζι τραυματισμένες και οι τρομοκράτες τις πυροβολούν σχεδόν εξ επαφής. Το συγκλονιστικό υλικό δίνει περισσότερες αποδείξεις για τη βιαιότητα των επιθέσεων της Χαμάς το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε επίσης: Πόλεμος στο Ισραήλ: Συγκλονίζει βίντεο με Παλαιστίνιο γιατρό που μαθαίνει πως σκοτώθηκε ο γιος του σε ισραηλινό βομβαρδισμό

Το βίντεο πιθανότατα έχει καταγράψει άνδρας της Χαμάς χρησιμοποιώντας μια κάμερα GoPro και δείχνει τη στιγμή που οι ένοπλοι μπαίνουν σε συνοριακό φυλάκιο των ισραηλινών ένοπλων δυνάμεων κατά τη διάρκεια της βάρβαρης αιφνιδιαστικής επίθεσής τους το Σάββατο της 7ης Οκτωβρίου.

Οι ένοπλοι της Χαμάς φαίνεται να εισέρχονται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο έχοντας μόλις πετάξει μια χειροβομβίδα στον κλειστό χώρο. Οι γυναίκες στρατιώτες ακούγονται να κλαίνε από πόνο και φόβο, καθώς οι επιτιθέμενοι τις περικυκλώνουν κρατώντας Καλάσνικοφ.

Για μια στιγμή φάνηκε ότι οι ένοπλοι δίσταζαν, καθώς πλησίαζαν το γραφείο πίσω από το οποίο κρύβονταν οι γυναίκες: απομακρύνουν μια καρέκλα και μιλούν σε σχετικά ήρεμους τόνους.

Γρήγορα, όμως, έγινε ξεκάθαρο ότι οι δράστες απλώς έκαναν χώρο για να σκοτώσουν χωρίς οίκτο.

Στις τελευταίες στιγμές του βίντεο, ένας δράστης σηκώνει το τουφέκι του και ρίχνει αρκετές ακόμη βολές στις αιμόφυρτες γυναίκες από απόσταση μόλις ενός μέτρου. Οι South First Responders -ισραηλινές ομάδες διάσωσης που έφτασαν πρώτες στο σημείο μετά τις επιθέσεις της Χαμάς- δήλωσαν ότι «αυτή η ενέργεια ήταν ξεκάθαρη απόδειξη εγκλημάτων πολέμου».


 Οι τρομοκράτες της Χαμάς δεν σταματάνε πουθενά

 «Αντί να τις αιχμαλωτίσει, όπως θα απαιτούσε το διεθνές δίκαιο, ο τρομοκράτης παραμερίζει μια καρέκλα για να πυροβολήσει εξ επαφής και να τις εκτελέσει», έγραψαν οι South First Responders στο Telegram.

 «Δεν τελειώνει εδώ. Οι τρομοκράτες πυροβολούν ξανά. Ενώ τις βλέπουν να αναστενάζουν, ο τρομοκράτης ρίχνει τη χαριστική βολή. Οι τρομοκράτες της Χαμάς πραγματοποίησαν σκόπιμες εκτελέσεις τραυματισμένων στρατιωτών κατά άμεση παραβίαση του βασικού διεθνούς δικαίου».

Καθώς οι South First Responders και άλλες ισραηλινές ομάδες ασφαλείας και διάσωσης χτενίζουν τους δρόμους των πόλεων γύρω από τη Γάζα, συνεχίζουν να βρίσκουν όλο και περισσότερα πτώματα.

Διαβάστε επίσης: Πόλεμος στο Ισραήλ: 199 οι όμηροι που κρατάει η Χαμάς

Περισσότεροι από 1.400 Ισραηλινοί έχουν σκοτωθεί σε επιθέσεις της Χαμάς από τις 7 Οκτωβρίου, αναφέρουν Ισραηλινοί αξιωματούχοι, προσθέτοντας τη Δευτέρα ότι τουλάχιστον 199 όμηροι βρίσκονται στη Γάζα - αριθμός υψηλότερος από τις προηγούμενες εκτιμήσεις.