Ο βίος και η πολιτεία του Ντόναλντ Τραμπ επεκτείνονται μέσα από διάφορες αποκαλύψεις και για τη σύζυγό του, Μελάνια Τραμπ, που φανερώνουν όχι άγνωστα στοιχεία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και επίδοξου υποψήφιου για τις εκλογές το 2024. 

Συγκεκριμένα, σε μία από αυτές τις αποκαλύψεις ή ισχυρισμούς, γίνεται λόγος για ένα αίτημα του Ντόναλντ Τραμπ στη Μελάνια, η οποία φέρεται να ζει σε απόσταση, λίγο πριν υποδεχθεί επιχειρηματίες στην έπαυλή του στη Μαρ α Λάγκο

Διατηρώντας την ανωνυμία του, ένας Αυστραλός επιχειρηματίας ισχυρίστηκε πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020 περίμενε να υποδεχτεί επιχειρηματίες στην έπαυλή του στο Μαρ α Λάγκο και ζήτησε από τη Μελάνια να «παρελάσει» από μπροστά τους με μπικίνι «για να δουν οι άλλοι το τι χάνουν».

Οι αποκαλύψεις έγιναν στην εκπομπή «60 minutes» στην Αυστραλία μέσω ηχητικού ντοκουμέντο, στο οποίο ακούγεται ο Ντόναλντ Τραμπ να ζητεί από τη Μελάνια να βγει στην έπαυλη με το μπικίνι.

Ακούγονται μάλιστα κι άλλα ιδιωτικά σχόλια μεταξύ του Αυστραλού δισεκατομμυριούχου Άντονι Πρατ και του Ντόναλντ Τραμπ, κατά τo 2020.

Ντόναλντ Τραμπ: Η Μελάνια ήθελε παρέα στα μπικίνι

Οι εφημερίδες «The Sydney Morning Herald» και «The Age» παρουσίασαν επίσης τους διαλόγους από το ηχητικό ντοκουμέντο. Όσα ακούγονται ηχογραφήθηκαν μυστικά και ακούγεται ο Πρατ να μιλά με θαυμασμό για τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Ξέρει ακριβώς τι να πει και τι όχι ώστε να αποφεύγει τη φυλακή, αλλά φτάνει κάθε φορά τόσο κοντά στο να κάνει τους πάντες να νομίζουν ότι έχει παραβεί τους νόμους», ακούγεται να λέει. Ηχητικό αναδεικνύει διάλογο του Πρατ με τη Μελάνια, αλλά και τον Ντόναλντ Τραμπ να ζητεί από τη Σλοβένα σύζυγό του να περπατήσει γύρω από την πισίνα με το μπικίνι.

Οταν της είπε να το κάνει για «να δουν τι χάνουν», σύμφωνα με τον Πρατ, η Μελάνια ανταποκρίθηκε: «Θα το κάνω όταν περπατήσεις κι εσύ μαζί μου με το δικό σου μπικίνι».

Στο ντοκιμαντέρ της εκπομπής, ο Πρατ κάνει αποκαλύψεις και για πολιτικό παρασκήνιο που του αποκάλυψε ο Τραμπ όσον αφορά την Ουκρανία σε τηλεφωνική επικοινωνία τους.