Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο «Meet the Press» του NBC News, απέδωσε έναν υβριστικό χαρακτηρισμό στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ειδικότερα, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δεν δίστασε να εξαπολύσει ύβρεις κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν, χαρακτηρίζοντας τον «γ@@@ένο τρομοκράτη».


Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Οι Ουκρανοί δεν είναι έτοιμοι να παραδώσουν την ελευθερία τους στον γ@@@ένο τρομοκράτη Βλαντιμίρ Πούτιν

«Οι Ουκρανοί δεν είναι έτοιμοι να παραδώσουν την ελευθερία τους στον γ@@@ένο τρομοκράτη Βλαντιμίρ Πούτιν. Δεν είμαι έτοιμος να μιλήσω με τους τρομοκράτες, επειδή ο λόγος τους δεν σημαίνει απολύτως τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και παράλληλα αναφέρθηκε στο πώς έχει αλλάξει ο πόλεμος μετά από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

*Διαβάστε εδώ: Πώς θα τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Τα γεγονότα στη Γάζα τον φέρνουν σε δεύτερη μοίρα

«Μετά την Ουκρανία, η Ρωσία θα επιτεθεί σε χώρες του ΝΑΤΟ. Αν νικηθούμε εμείς, θα υπάρχουν ολοένα και περισσότερες Ουκρανίες και περιπτώσεις όπως αυτά που συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή. Θα δώσουμε ευκαιρία στην τυραννία», ανέφερε σε άλλο σημείο, ενώ κατηγόρησε τη Ρωσία πως «δεν την ενδιαφέρει πόσο παιδιά σκοτώνονται στη Μέση Ανατολή, αλλά το μόνο που θέλει είναι να διχάσει τον κόσμο».

Όταν ερωτήθηκε εάν νιώθει ποτέ του ηττημένος, ο πρόεδρος της Ουκρανία απάντησε: «Έχω πολλή δύναμη. Αλλά ακόμα κι αν νιώθουμε δυνατοί και έχουμε πολλή ενέργεια, αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουμε να πολεμάμε σε όλη μας τη ζωή, γιατί το κόστος είναι μεγάλο, γιατί ο πόλεμος παίρνει τα καλύτερα στοιχεία από εμάς, τους καλύτερους ήρωες, άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Αλλά δεν είμαστε έτοιμοι να δώσουμε την ελευθερία μας σε αυτόν τον γα@@@ένο τρομοκράτη, τον Πούτιν».