Νέο περιστατικό με μία νεαρή δασκάλα να συλλαμβάνεται από την αστυνομία, καθώς ανάγκασε δύο 11χρονους μαθητές να φιληθούν μπροστά σε όλη την τάξη, ενώ παράλληλα τους έκανε σεξουαλικού περιεχομένου ερωτήσεις.

Το περιστατικό έγινε στις 10 Οκτωβρίου στο Legacy Traditional του Λας Βέγκας των ΗΠΑ και κατηγορούμενη είναι η 29χρονη αναπληρώτρια δασκάλα Rasheda Rose, με την υπόθεση να αποκαλύπτεται μετά από επιστολή γονιών στη διεύθυνση.

Σύμφωνα με το toofab.com, η γυναίκα ζήτησε από τα παιδιά να κλείσουν τα στόρια στην τάξη -κάτι που γίνεται μόνο σε έκτακτη ανάγκη- και μετά ρώτησε ποια παιδιά βγαίνουν ραντεβού. Δύο 11χρονα σήκωσαν το χέρι τους και στη συνέχεια τους ζήτησε να πάνε μπροστά και να φιληθούν, ώστε να τους βλέπουν όλοι.

Τα παιδιά διαφώνησαν, αλλά συνέχισαν γιατί φοβήθηκαν για αντίποινα, ενώ στη συνέχεια η δασκάλα ξεκίνησε να κάνει ακατάλληλες ερωτήσεις σεξουαλικής φύσης. Μάλιστα, μαθητές ηχογράφησαν κρυφά το περιστατικό, ενώ ανέφεραν πως η Rasheda Rose τους μάθαινε να λένε ψέματα, να κρύβουν μηνύματα και μυστικά, αλλά και να δημιουργούν ψεύτικους λογαριασμούς στα social media.

Η γυναίκα συνελήφθη μετά από λίγες μέρες και αρνήθηκε οποιαδήποτε πράξη της, υποστηρίζοντας πως τα παιδιά φιλήθηκαν μόνα τους και ότι όλη η τάξη «φερόταν ανάρμοστα». Ωστόσο, οι έρευνες προχώρησαν και τελικά παραδέχτηκε μερικές πράξεις, όμως ζήτησε δικηγόρο, χωρίς να δεχτεί να μιλήσει περισσότερο, καθώς η υπόθεση είναι ακόμη σε εξέλιξη από τις αρχές.