«Με το στόμα ανοιχτό» άφησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν τους παριστάμενους σε εκδήλωση για την Ημέρα των Ευχαριστιών, όταν πλησίασε ένα εξάχρονο κορίτσι και του είπε... «λατρεύω τα αυτιά σου».

Συγκεκριμένα, ο Τζο Μπάιντεν, που γιορτάζει σήμερα τα 81α γενέθλιά του, πλησίασε την εξάχρονη Κάθριν και της είπε ότι τα αυτιά της είναι «πραγματικά τέλεια» στην εκδήλωση στον ναύσταθμο του Νόρφολκ της Βιρτζίνια, ενόψει της ετήσιας παραδοσιακής γιορτής της Ημέρας των Ευχαριστιών την ερχόμενη Πέμπτη.

Διαβάστε ακόμα: Ετοιμάζει λογαριασμό στο TikTok ο Μπάιντεν – Στόχος οι νέοι ψηφοφόροι

Ο Τζο Μπάιντεν, που πέρσι είχε δώσει συμβουλές για... ραντεβού σε ένα άλλο κορίτσι, αυτή τη φορά έσκυψε και σχεδόν άγγιξε τη μικρή, που φορούσε στέκα με πεταχτά λεοπάρ αυτάκια.

Μάλιστα, αυτό προκάλεσε την οργή των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που χαρακτήρισαν «ανατριχιαστική» και «ενοχλητική» τη συμπεριφορά του Τζο Μπάιντεν.

Δείτε τα σχόλια:

Tι είπε ο Τζο Μπάιντεν

-«Λατρεύω τα αυτιά σου!», είπε ο Μπάιντεν στο κορίτσι. «Τα λατρεύω. Είναι πολύ ωραία! Πώς σε λένε;» το ρώτησε.

-«Κάθριν», απάντησε η μικρή.

-«Τι υπέροχο όνομα. Είναι το όνομα της μαμάς μου. Πόσων ετών είσαι; 17;», αστειεύτηκε ο Μπάιντεν.

-«Έξι!», απάντησε ντροπαλά η μικρή.

Πάντως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν προκάλεσε απορία με τη συμπεριφορά του απέναντι σε παιδιά, αφού τον περασμένο Ιούλιο έκανε πώς δαγκώνει ένα κοριτσάκι, που τρομοκρατήθηκε.