Για τις πρώτες ημέρες της επιστροφής της 3χρονης ομήρου Γιαχέλ Σοχάμ η οποία απελευθερώθηκε στις 25 Νοεμβρίου από τη Χαμάς, μίλησε ο παππούς της.

Όπως τόνισε ο ίδιος, η μικρή μιλούσε μόνο ψιθυριστά για μια εβδομάδα μετά την απελευθέρωσή της και δεν συζητά για όσα πέρασε.

Η 3χρονη Γιαχέλ όπως και η 9χρονη Έμιλι μιλάνε μόνο ψιθυριστά μετά την απελευθέρωση τους από τη Χαμάς

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο είχε πει πριν μερικές ημέρες ο Τόμας Χαντ, για την 9χρονη κόρη του Έμιλι: ‘’Το πιο σοκαριστικό, ήταν ότι απλά ψιθύριζε, δεν μπορούσες να την ακούσεις. Έπρεπε να βάλω το αυτί μου στα χείλη της’’.

Σύμφωνα με τους Times of Israel, η 3χρονη Γιαχέλ, της οποίας ο πατέρας, εξακολουθεί να κρατείται όμηρος, απελευθερώθηκε μαζί με τη μητέρα της και τον 8χρονο αδελφό της, καθώς και τη γιαγιά της. Ο παππούς της από τη μητέρα της δολοφονήθηκε στις 7 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης: Πόλεμος στο Ισραήλ: Σοκαριστικές μαρτυρίες για βιασμούς από τη Χαμάς φέρνει στο φως η "Daily Mail"

‘’Μέχρι πριν από δύο ημέρες, ψιθύριζε μόνο. Δεν μιλούσε, ούτε δυνατά’’ ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκιλάντ Κορνγκόλντ στο ειδησεογραφικό κανάλι Channel 12 και υπογράμμισε ότι η 3χρονη: ‘’Δεν ρωτάει για τον μπαμπά, δεν ρωτάει για τον παππού της’’.

Ο Γκιλάντ τόνισε ότι τα παιδιά κρατήθηκαν μαζί με τις γυναίκες συγγενείς τους, αλλά όχι με τον πατέρα τους, ο οποίος παραμένει αιχμάλωτος.