Σοκάρουν τα πλάνα που αναρτήθηκαν στο Citizen app και δείχνουν το σοκαριστικό τροχαίο που συνέβη στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Τα πλάνα δείχνουν τις φλόγες να «καταπίνουν» ένα όχημα lamporghini. Κάτοικος της περιοχής που είδε τη σύγκρουση είπε: «Νόμιζα ότι κάποιος έριξε έναν κάδο απορριμμάτων από πολυώροφο κτίριο».

Ο 22χρονος οδηγός της Lamborghini, Αλεχάντρο Ρέντας, διακομίστηκε στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του. Ο νεαρός τέθηκε υπό κράτηση, αλλά δεν είναι σαφές, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα, ποιες κατηγορίες θα αντιμετωπίσει.

Στο συμβάν έχασε τη ζωή της μία γυναίκα, η οποία ήταν συνεπιβάτης του. Ένας 37χρονος άνδρας που επέβαινε στο όχημα που χτύπησαν μεταφέρθηκε επίσης σε νοσοκομείο.

Ο Ονούρ Άλεϊ Μπέι έβγαινε από το μετρό το βράδυ της Δευτέρας, επιστρέφοντας στο σπίτι του από τη δουλειά του, όταν βοήθησε να σωθεί ο οδηγός της Lamborghini από την πύρινη κόλαση. Όπως είπε, δεν κατάφερε να βγάλει τον παγιδευμένο επιβάτη. Ο Μπέι είπε ότι ο οδηγός φαινόταν να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα και εκτίμησε ότι οι αστυνομικοί μπορεί να τους καταδίωκαν.

Σύμφωνα με τη «NY Post», που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο 22χρονος οδηγός πέρασε με κόκκινο λίγο μετά τις 10 το βράδυ. Οι αξιωματικοί του NYPD τού έκαναν σήμα να σταματήσει, αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε.