Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο της Πάφου, όταν επιβάτης συνειδητοποίησε ότι στη βαλίτσα του επτά μηνών γιου του υπήρχε ένα χυδαίο μήνυμα.

Ο Mario Lucas, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun», έκανε καταγγελία σε γνωστή αεροπορική εταιρεία για ένα μήνυμα που έγραφε «c-- stop check in late» στο μπροστινό μέρος της βαλίτσας του παιδιού του.

*Διαβάστε εδώ: Φρίκη στη Βραζιλία: 22χρονος κρέμασε την 4χρονη ανιψιά του επειδή έκλαιγε, αφού τη βίασε


Ο υπάλληλος που έγραψε το άσεμνο μήνυμα απολύθηκε

Ο Lucas επέστρεφε από το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου είχε πάει να επισκεφθεί έναν συγγενή του και έκανε check in στο αεροδρόμιο της Βρετανίας, 90 λεπτά πριν από την πτήση.

Όταν προσγειώθηκε στην Πάφο και περίμενε στην παραλαβή αποσκευών, η σύζυγός του παρατήρησε στην μπλε βαλίτσα του γιου τους το συγκεκριμένο μήνυμα.

Ο εξαγριωμένος επιβάτης πήγε αμέσως στα γραφεία της αεροπορικής με την οποία ταξίδευε και έκανε αναφορά, λέγοντας ότι αυτό που συνέβη είναι εξωφρενικό και απαίτησε να του δώσουν μια άλλη βαλίτσα.

Ο υπεύθυνος της αεροπορικής εταιρείας καταδίκασε την πράξη και τη χαρακτήρισε «απαράδεκτη», ενώ παράλληλα επισήμανε ότι έχουν «πολιτική μηδενικής ανοχής για προσβλητική συμπεριφορά».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπάλληλος που έγραψε το συγκεκριμένο άσεμνο μήνυμα απολύθηκε.