«Έφυγε από τη ζωή» ο βουλευτής του κόμματος Κόμματος Ευτυχίας, Χασάν Μπιτμέζ στην Τουρκία, ο οποίος την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου, υπέστη καρδιακή προσβολή μέσα στο κοινοβούλιο της Τουρκίας.

Τον θάνατο του βουλευτή ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας

Τον θάνατο του βουλευτή ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας της χώρας, Φαχρετίν Κοτζά. Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι ο αναπληρωτής Μπιτμέζ δεν μπορούσε να σωθεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών. «Συλλυπητήρια και υπομονή στην οικογένειά του», ανέφερε στην ανακοίνωση του ο Φαχρετίν Κοτζά.

Διαβάστε ακόμα: Γιασάρ Γκιουλέρ: Προσπαθούμε για ειρηνική λύση με την Ελλάδα - Δεν κάνουμε πίσω στα εθνικά μας δικαιώματά και το Κυπριακό

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής ενώ μιλούσε στο κοινοβούλιο της Τουρκίας για τον πόλεμο στο Ισραήλ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «ακόμα κι αν η Ιστορία παραμείνει σιωπηλή, δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις από την οργή του Θεού», κατέρρευσε ξαφνικά!

Αμέσως, βουλευτές έτρεξαν προς το μέρος του για να τον βοηθήσουν ενώ -όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ- ο βουλευτής κατά την πτώση του χτύπησε το κεφάλι του στο μαρμάρινο σκαλοπάτι.