Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την έλευση του 2024 και όλοι κανονίζουν πού θα κάνουν αλλαγή χρόνου.

Η Νέα Υόρκη αποτελεί αδιαμφισβήτητα το καλύτερο μέρος για να υποδεχθεί κανείς το 2024.

Η πιο εορταστική μητρόπολη του δυτικού κόσμου ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει γιορτή και εδώ και καιρό έχει διοργανώσει φαντασμαγορικά πάρτι για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

*Διαβάστε εδώ: Netflix: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα οικονομικά ντοκιμαντέρ


Δείτε τα πιο φαντασμαγορικά πάρτι στη Νέα Υόρκη για να υποδεχτούμε το 2024

1. Times Square

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Times Square είναι το πιο κλασικό αλλά και λαμπερό γεγονός των ημερών. Το εμβληματικό πάρτι της διάσημης πλατείας υποδέχεται το νέο έτος με ζωντανές μουσικές παραστάσεις και πολύ χορό. Και μόλις το ρολόι χτυπήσει μεσάνυχτα ένα τεράστιο θέαμα πυροτεχνημάτων γεμίζει τον ουρανό της Νέας Υόρκης. Αν είστε αρκετά γενναίοι για να αντέξετε το πλήθος και το κρύο, μην χάσετε αυτή την επίδειξη.


2. Άγαλμα της Ελευθερίας


Κάθε χρόνο, η Νέα Υόρκη εκτοξεύει πυροτεχνήματα στο Άγαλμα της Ελευθερίας. Τι θα μπορούσε να είναι πιο νεοϋορκέζικο από αυτό; Μπορείτε να σταθείτε κατά μήκος της προκυμαίας στο Μανχάταν και σε τμήματα του Μπρούκλιν για να τα δείτε, αλλά υπάρχουν πολλές κρουαζιέρες στις οποίες μπορείτε να επιβιβαστείτε αποκλειστικά για αυτό τον σκοπό, πίνοντας βέβαια σαμπάνια και δοκιμάζοντας υπέροχες γεύσεις.


3. The Knickerbocker

Δεν αντέχετε την πολυκοσμία της Times Square, αλλά θέλετε να διασκεδάσετε με την ψυχή σας στο κέντρο της Νέας Υόρκης; Δοκιμάστε το Knickerbocker. Το ξενοδοχείο της Times Square τα δίνει όλα για το πάρτι της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, με ειδικά πακέτα για τους απαιτητικούς επισκέπτες. Δείπνο, μπαρ με ελεύθερη ροή, μεταμεσονύχτια πρόποση με σαμπάνια, κοκτέιλ στον τελευταίο όροφο και, το πιο σημαντικό, μια υπέροχη θέα της διάσημης πτώσης της μπάλας από κάτω. Και αν είστε πραγματικά έτοιμοι για τεράστια έξοδα, με 500 χιλιάδες δολάρια μπορείτε να πάτε βόλτα με ελικόπτερο πάνω από την πόλη, να κάνετε ψώνια ύψους 10 χιλιάδων δολαρίων, να μείνετε σε σουίτα δέκα ατόμων για μια εβδομάδα, να πάτε στο Μπρόντγουεϊ και πολλά άλλα.


4. McKittrick Hotel


Το Sleep No More τελειώνει επίσημα, αφού πρόσφατα ανακοίνωσε την τελευταία του παράταση στις 25 Φεβρουαρίου 2024. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το πάρτι έχει τελειώσει: Το McKittrick διοργανώνει το The Last New Year’s Eve, ένα ετήσιο πάρτι με συναρπαστικές καλλιτεχνικές παραστάσεις, ζωντανές μπάντες, διάσημους DJs και άφθονο χορό σε πέντε φανταστικούς ορόφους. Και, φυσικά, επειδή πρόκειται για ένα πάρτι του McKittrick περιμένουν μερικές κρυφές εκπλήξεις όσους το επιλέξουν για Παραμονή Πρωτοχρονιάς.


5. Black & White Masquerade Ball


Αποχαιρετήστε το 2023 με μεγαλοπρεπές στυλ στον 14ο ετήσιο χορό μεταμφιέσεων Black & White Masquerade Ball του Soho Grand. Πρόκειται για μια ωδή στο διαβόητο Grand Masked Ball του Truman Capote, που διοργανώθηκε στη Νέα Υόρκη το 1966. Η βραδιά θα είναι μια black-tie υπόθεση με υποχρεωτικές μάσκες και ο χορός είναι το μόνο προαπαιτούμενο. Με ντίσκο ρυθμούς από τους DJ Reach, Jenny Albright, αυτό βέβαια δεν θα είναι πρόβλημα. Τα μεσάνυχτα, όλοι οι παρευρισκόμενοι μπορούν να κάνουν πρόποση στο νέο έτος με ένα ποτήρι στο χέρι και μια εκτέλεση του «New York, New York».