Μία γυναίκα και τα τέσσερα μικρά παιδιά της εντοπίστηκαν δολοφονημένα το βράδυ των Χριστουγέννων μέσα στο σπίτι τους κοντά στο Παρίσι της Γαλλίας, ενώ ο πατέρας της οικογένειας έχει εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης της Γαλλίας, η γυναίκα με τα τέσσερα παιδιά εντοπίστηκαν νεκρά μέσα στο διαμέρισμα που κατοικούσαν στην πόλη Meaux στα βορειοανατολικά του Παρισιού.

*Διαβάστε εδώ: Έγκλημα-σοκ στη Χαβάη: Influencer αδολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της από το σύζυγό της

Η συνοικία του Meaux βρίσκεται μόλις 41 χλμ. από την πόλη του Παρισιού.


Γαλλία: Αναζητείται ο 33χρονος πατέρας

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Actu17, η οποία μετέδωσε πρώτη την είδηση, η αστυνομία αναζητά τον 33χρονο πατέρα, ο οποίος βρίσκεται «σε φυγή».

Ο εισαγγελέας Ζαν-Μπατίστ Μπλαντιέ επιβεβαίωσε στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ότι η δικαστική αστυνομία των Βερσαλλιών ερευνά την υπόθεση.

Βίντεο που ανέβηκε στο Twitter δείχνει έναν συγγενή των θυμάτων να προσπαθεί να μπει σε έξαλλη κατάσταση μέσα στο διαμέρισμα της οικογένειας.

Σύμφωνα με το BBC, τις τελευταίες εβδομάδες έχουν σημειωθεί πολυάριθμα περιστατικά παιδοκτονιών.

Στα τέλη Νοεμβρίου, ένας 41χρονος ομολόγησε στην αστυνομία ότι σκότωσε τις τρεις κόρες του, ηλικίας 4 έως 11 ετών. Η αστυνομία τις εντόπισε νεκρές στο σπίτι του στην πόλη Alfortville, στα νοτιοανατολικά προάστια της πρωτεύουσας.

Τον Οκτώβριο, ένας αστυνομικός σκότωσε τις τρεις κόρες του πριν αυτοκτονήσει στο σπίτι του στο Vemars στο Val-d’Oise.