Για μια ακόμα φαντασμαγορική εκδήλωση την Πρωτοχρονιά προετοιμάζεται η Νέα Υόρκη. Σήμερα έγινε η αποκάλυψη της μπάλας που θα πέσει στην πλατεία Times Square της αμερικανικής μητρόπολης, προκειμένου να σηματοδοτήσει την έλευση του 2024.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Πρωτοχρονιά στην Times Square της Νέας Υόρκης θα εορταστεί με εκδηλώσεις απ’ άκρη σ’ άκρη της Πολιτείας με πάρτι σε κλαμπ και μπαρ, ταξίδια με γιοτ στον ποταμό Χάντσον και συναυλίες ενώ φυσικά η πτώση της μπάλας θα προβληθεί από τα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια.

Με διάμετρο άνω των 3,5 μέτρων και με περισσότερα από 2.600 κρυστάλλινα πάνελ, η λαμπρή μπάλα της Πρωτοχρονιάς συνοδεύεται και από ένα παπιγιόν, το οποίο σχεδιάστηκε σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Fontainebleau του Λας Βέγκας και θυμίζει την εποχή που η Times Square ήταν γνωστή με την ονομασία «The Bowtie».

Την κατάβαση της μπάλας κατά τη διάρκεια της αντίστροφης μέτρησης θα συνοδεύει ο Καναδός τραγουδιστής Paul Anka, ο οποίος αναμένεται να τραγουδήσει την επιτυχία του «My Way».