Οικογενειακά Χριστούγεννα έκαναν οι Τραμπ, ωστόσο η Μελάνια Τραμπ απουσίαζε από την οικογενειακή φωτογραφία, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο.

Την εορταστική χριστουγεννιάτικη φωτογραφία πόσταρε στο λογαριασμό της στο Instagram η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, η αρραβωνιαστικιά του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, με τον γιο του πρώην Αμερικανού προέδρου Μπάρον, να κλέβει την παράσταση με το εντυπωσιακό του ύψος.

Ακόμα, στη φωτογραφία διακρίνονται ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, η αρραβωνιαστικιά του, η Ιβάνκα Τραμπ με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ και τα παιδιά τους, η Τίφανι Τραμπ και ο σύζυγός της Μάικλ Μπούλος.

Μαζί τους, στην άκρη, εικονίζεται επίσης ο πατέρας της Μελάνια Τραμπ, όχι όμως η ίδια.

*Διαβάστε εδώ: ΗΠΑ: Ανώτατο Δικαστήριο του Μίσιγκαν αρνήθηκε να εξετάσει το ενδεχόμενο αποκλεισμού του Ντόναλντ Τραμπ από τις εκλογές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος


Γιατί απουσιάζει η Μελάνια Τραμπ από την οικογενειακή φωτογραφία

Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στην New York Post, η πρώην Πρώτη Κυρία δεν παρέστη στους χριστουγεννιάτικους εορτασμούς, διότι η μητέρα της Αμαλία Κναβς, είναι πολύ άρρωστη στο νοσοκομείο και η Μελάνια ήταν στο πλευρό της, φροντίζοντάς την.

«Η Μελάνια ήταν πάντα πολύ αφοσιωμένη στην οικογένειά της», διευκρίνισε η πηγή από το περιβάλλον της πρώην Πρώτης Κυρίας στο Fox News Digital.

«Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πέρασε αυτά τα Χριστούγεννα με την άρρωστη μητέρα της», πρόσθεσε.


Θα αυξήσει τις δημόσιες εμφανίσεις της η Μελάνια - Στηρίζει τον σύζυγό της

Η απουσία της Μελάνια έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως σχεδιάζει να αυξήσει τις δημόσιες εμφανίσεις της, για να στηρίξει τον 77χρονο σύζυγός της, ο οποίος στοχεύει στην επανεκλογή του στην προεδρία.

«Ο Τραμπ και η οικογένειά του είναι τόσο σίγουροι πως θα ξαναγίνει πρόεδρος που οι γνώστες λένε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μελάνια να εντείνει τις διπλωματικές της εμφανίσεις το 2024», ανέφερε μια πηγή στο Page Six.

«Η Μελάνια συνειδητοποιεί ότι ήρθε η ώρα της να ενταχθεί στις τάξεις των ιστορικών πρώτων κυριών και να αφήσει το στίγμα της στην ιστορία. Αισθάνεται καλύτερα προετοιμασμένη για τον πιθανό ρόλο της τη δεύτερη φορά» πρόσθεσε η πηγή, σημειώνοντας ότι το στενό οικογενειακό περιβάλλον του Ντόναλντ, «στηρίζει σταθερά» την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ.