Στην Αργεντινή ο νέος πρόεδρος της χώρας Χαβιέρ Μιλέι κατάφερε για μία ακόμα φορά να συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας. Ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται ως ''αναρχο-καπιταλιστής'' και με την εκκεντρική συμπεριφορά του προκαλεί σάλο γύρω από το όνομα του.

Ο Πρόεδρος της Αργεντινής, Χαβιέρ Μιλέι, πρωταγωνιστεί, όχι μόνο μέσα από την αλλοπρόσαλλη πολιτική του, αλλά και από τις ανάρμοστες – θα μπορούσε να πει κανείς – δημόσιες εμφανίσεις του.

Τα ''καυτά φιλιά του προέδρου της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι με τη σύντροφο του... επί σκηνής


Μία τέτοια στιγμή ήταν όταν ανέβηκε επί σκηνής όπου εμφανίζεται η ηθοποιός σύντροφός του και επιδόθηκε σε θερμούς εναγκαλισμούς και φλογερά φιλιά μαζί της.

Ο 53χρονος Μιλέι ταξίδεψε αεροπορικώς ειδικά για το σόου της αγαπημένης του Φατίμα Φλόρες, ηθοποιού, μίμου και τραγουδίστριας, από το Μπουένος Άιρες στην πόλη Λα Πλάτα και παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της παράστασης.

Ο Αργεντινός πολιτικός και οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ, υποτίθεται ότι έκανε έκπληξη στη Φλόρες, που φορούσε μία αποκαλυπτική στολή, που άφηνε πολλά σημεία του σώματός της ακάλυπτα.

Να σημειωθεί, πάντως, πως κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε από τους θεατές η νέα προειδοποίηση που τους απηύθυνε για τις οικονομικές δυσκολίες που τους περιμένουν.