H πριγκίπισσα Σάρλοτ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την ξαδέρφη της Μία Τίνταλ, γεγονός που αποδείχθηκε και αυτά τα Χριστούγεννα, καθώς σε βίντεο που ανέβασε θαυμαστής της βασιλικής οικογένειας στο TikTok και έγινε viral φαίνονται οι δύο μικρές ξαδέρφες πριγκίπισσα Σάρλοτ και Μία Τίνταλ να γελούν και να μοιράζονται τα δώρα που τους χάρισε το κοινό.

βασιλική οικογένεια ακολούθησε την παράδοση, όπως κάθε χρόνο και πήγε στην εκκλησία την ημέρα των Χριστουγέννων. Εκεί βρέθηκαν και οι ακόλουθοι του παλατιού που χαιρέτησαν την αγαπητή οικογένεια και έδωσαν μικρά δωράκια στα νεαρότερα μέλη της οικογένειας.
@wikagechlo Cute little moment of Prince George Princess Charlotte Prince Louis and Mia together at Christmas yesterday❤️ || #princegeorge #princegeorgeofwales #princesscharlotte #princesscharlotteofwales #princelouis #princelouisofwales #miatindall #christmas #tindall #wales #bestfriend #cute #royal #uk #thebritishroyalfamily #royalfamily #thewaleskids #wikagechlo #secret_agent_of_walesfamily #fyp #fyp #fypシ゚viral #fypシ #fyp #fypシ #fyp #fypシ゚viral #fypシ #fyp #fyp #fyp #fypシ゚viral #fyp #fypシ゚viral #fyp #reconciliation #xzyabc #fyp #christmas #fyp #fyp #foyoupage #fypシ ♬ original sound - sᴇᴄʀᴇᴛ_ᴀɢᴇɴᴛ_ᴏғ_ᴡᴀʟᴇsғᴀᴍɪʟʏ

Στο viral βίντεο φαίνεται η 9χρονη Μία να παρατηρεί ότι κάποιος από το κοινό θέλει να προσφέρει στην πριγκίπισσα Σάρλοτ ένα μπουκέτο με λουλούδια. Τότε η μικρή ειδοποίησε την ξαδέρφη της για να τα λάβει. Η πριγκίπισσα Σάρλοτ, όμως, είπε στη Μία «Εσύ να τα πάρεις» και η Μία πράγματι τα έλαβε έχοντας στο πρόσωπό της ένα μεγάλο χαμόγελο.

Η γλυκιά χειρονομία των δύο κοριτσιών συγκέντρωσε στο TikTok εκατομμύρια views.