Μια ανατριχιαστική υπόθεση ήρθε στο φως στο Τέξας των ΗΠΑ, με θύμα μία γυναίκα που για πέντε ολόκληρα χρόνια ήταν σκλάβα του σεξ ενός 52χρονου ράπερ, ο οποίος την απήγαγε όταν αυτή ήταν έγκυος.

Ο Λι Κάρτερ, 52 ετών, συνελήφθη για την απαγωγή και την ομηρία μιας γυναίκας, αφού η αστυνομία ανακάλυψε το θύμα κλειδωμένο σε ένα γκαράζ στο σπίτι του στο Χιούστον.

Τα δικαστικά έγγραφα αποκάλυψαν ότι στις 7 Απριλίου 2023 αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος του Χιούστον εστάλησαν στην οδό Perry Street 5251 στο Χιούστον σε σχέση με μια απαγωγή σε εξέλιξη, όταν άκουσαν μια φωνή που προερχόταν από το γκαράζ.


Το χρονικό της σοκαριστικής υπόθεσης στο Τέξας των ΗΠΑ

Βίντεο από το αμερικανικό Fox 26 δείχνει τους αστυνομικούς να σπάνε το παράθυρο του γκαράζ όπου βρήκαν έναν σκύλο και ένα στρώμα μέσα στον χώρο που η αστυνομία πιστεύει ότι το θύμα κρατούνταν αιχμάλωτο.

Οι Αρχές δήλωσαν ότι όταν βρήκαν το περίπου 30 ετών θύμα τον Απρίλιο ήταν υποσιτισμένο και ζύγιζε λίγο πάνω από 70 κιλά και δήλωσε ότι δεν είχε κάνει ντους εδώ και δύο μήνες, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail.

Το θύμα δήλωσε ότι γνώρισε τον Κάρτερ, έναν ράπερ με το καλλιτεχνικό όνομα Viper, πριν από τέσσερα ή πέντε χρόνια, όταν ήταν έγκυος και ζητιάνευε.

Ο Κάρτερ σταμάτησε για να της δώσει ένα δολάριο, στη συνέχεια επέστρεψε λίγο αργότερα και της είπε ότι αν έμπαινε στο αυτοκίνητό του θα της έδινε βοήθεια.


Της έδινε ναρκωτικά και τη βίαζε επί πέντε χρόνια

Στη συνέχεια, για τα επόμενα τέσσερα με πέντε χρόνια, το θύμα είπε ότι ο Κάρτερ την κρατούσε κλειδωμένη στο γκαράζ του και την ανάγκαζε επανειλημμένα να κάνει σεξ μαζί του και να παίρνει ναρκωτικά.

«Ο κατηγορούμενος Carter την ανάγκαζε να παίρνει χάπια μαζί με κρακ, κοκαΐνη και άλλα ναρκωτικά, με αποτέλεσμα να αδυνατεί σωματικά να φύγει από την τοποθεσία», αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.

Το θύμα μπόρεσε να χρησιμοποιήσει τον φορητό υπολογιστή του Κάρτερ και επικοινώνησε με την αστυνομία μέσω της εφαρμογής Text Now.

Είπε ότι προηγουμένως είχε προσπαθήσει να διαφύγει σπάζοντας ένα από τα παράθυρα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά ο Κάρτερ την πήρε από εκεί και την πήγε πίσω στο γκαράζ, όπου έβαλε σανίδες στα παράθυρα.

Είναι άγνωστο τι συνέβη με την εγκυμοσύνη του θύματος ενώ κρατούνταν αιχμάλωτη.

Το Fox News ανέφερε ότι τον Απρίλιο κατατέθηκε ένταλμα εναντίον του Κάρτερ, αλλά η σύλληψή του δεν έγινε μέχρι την περασμένη Παρασκευή. Η αστυνομία κλήθηκε να κάνει έλεγχο στην κατοικία όταν βρήκε μόνο τον σκύλο μέσα.

Ο Κάρτερ συνελήφθη στη συνέχεια σε ένα μοτέλ και κρατείται στη φυλακή της κομητείας Χάρις με εγγύηση 100.000 δολαρίων.