Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Ινδία, καθώς οι γονείς ενός 5χρονου με καρκίνο στο τελικό στάδιο έπνιξαν το παιδί στον ποταμό Γάγγη, επειδή πίστευαν ότι η βουτιά στο νερό θα το θεράπευε.

Το τραγικό περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο από αυτόπτες μάρτυρες, συνέβη την Τρίτη 23/01.

*Διαβάστε εδώ: Συνεργάτες του Τραμπ πιέζουν το Ρεπουμπλικανικό κόμμα να του δοθεί από τώρα το χρίσμα

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το παιδί κρατάει κάτω από το νερό για αρκετή ώρα μια γυναίκα, η οποία πιστεύεται ότι είναι η θεία του.


"Θα αναστηθεί"

Όταν, δε, αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησαν να πάρουν το παιδί, η θεία τούς επιτέθηκε φωνάζοντας, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι το 5χρονο αγόρι θα αναστηθεί.

Οδηγός ταξί που μετέφερε την οικογένεια από το σπίτι της στη Χαριντάρ, στο Δελχί, περιέγραψε ότι το 5χρονο αγόρι «ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση» και ότι οι γονείς του είπαν πως οι γιατροί είχαν εγκαταλείψει τις ελπίδες να το σώσουν από τη λευχαιμία.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι «η οικογένεια έφερε το παιδί εδώ γιατί πίστευαν ότι η βουτιά στον Γάγγη θα το εξαγνίσει».

Σημειώνεται ότι για τους ινδουιστές ο ποταμός Γάγγης είναι ιερός, με τους πιο πιστούς να υποστηρίζουν ότι έχει τη «δυνατότητα» να ξεπλένει τις αμαρτίες, καθώς και ότι τυχόν θάνατος κοντά στα νερά ή η αποτέφρωση μέσα σε αυτά θα φέρει την αιώνια σωτηρία.