Φανταστείτε να κουράρετε τον βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον. Με ελάχιστα να έχουν διαρρεύσει για την υγεία, ιδίως της πριγκίπισσας της Ουαλίας, και το τσουνάμι των δημοσιευμάτων που την αφορούν να συνεχίζεται ακατάπαυστα, σαφώς θα μπορούσαμε να παίξουμε τις δέκα ερωτήσεις. Το βέβαιο, μέχρι στιγμής, είναι ότι, ύστερα από την επέμβαση για διευρυμένο προστάτη, ο Κάρολος θα πάρει εξιτήριο νωρίτερα από την «αγαπημένη νύφη» του. Το Σαββατοκύριακο, η βασίλισσα Καμίλα εθεάθη σε μαύρο Audi καθ’ οδόν προς τη London Clinic.
Διαβάστε ακόμα: Κέιτ Μίντλετον: Δέχεται πιέσεις να είναι "πιο διαφανής" σχετικά με την κατάσταση της υγείας της


Κέιτ Μίντλετον: Εξιτήριο από μέρα σε μέρα

Ήταν η τέταρτη φορά που την απαθανάτισε ο φακός από την Παρασκευή, που πραγματοποιήθηκε η εισαγωγή του. Παρακολουθώντας τις βασιλικές ειδήσεις σα να ήμασταν κι εμείς στο Λονδίνο, επιχειρούμε να αντιληφθούμε γιατί δεν θα δούμε -το πιθανότερο- την Κέιτ τις επόμενες μέρες ενώ θα παίρνει το εξιτήριο από την Κλινική του Λονδίνου. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ουίλιαμ, την επισκέπτεται καθημερινά. Τη συνάντησε, όπως ήταν επόμενο, και ο Κάρολος.

Με την ανάρρωσή της να προβλέπεται να διαρκέσει 10- 14 ημέρες, εκτιμάται ότι θα μπορούσε να φύγει από μέρα σε μέρα. Πλην όμως, «είναι απίθανο να φωτογραφηθεί, σε αντίθεση με προηγούμενες εισαγωγές της», αναφέρει η «Page Six». Και άλλα δημοσιεύματα: Το 2012, ενώ ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Τζορτζ πόζαρε στα σκαλιά του King Edward VII, αφού προηγουμένως είχε υποβληθεί σε θεραπεία για πρωινή ναυτία. Μετά τη γέννηση των τριών παιδιών της (Τζορτζ, Σάρλοτ, Λούι,) πόζαρε στα σκαλιά της πτέρυγας Lindo της κλινικής St Mary’s.


Διακριτικά

Σε αντίθεση με εκείνες τις περιπτώσεις που ήταν (όλες) επικεντρωμένες στις εγκυμοσύνες της, οι λεπτομέρειες για τον λόγο του τωρινού χειρουργείου και την κατάσταση της υγείας της παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό. Αυτό θα συνεχιστεί και στη διάρκεια της μακράς ανάρρωσής της.

«Έχει υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση, έχει ήδη περάσει αρκούντως ανησυχητικό διάστημα στο νοσοκομείο, επιθυμώντας να επιστρέψει διακριτικά στο σπίτι της στο Ουίνδσορ, για να δει τα παιδιά της και για να αναρρώσει στον χώρο της, στο Adelaide Cottage. Δεν είναι η στιγμή για χαμόγελα, δηλώσεις και φωτογραφίσεις. Ούτε καν μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου», αναφέρουν βασιλικοί εμπειρογνώμονες στα εγγλέζικα ΜΜΕ.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας πάντως πραγματοποιεί καθημερινές επισκέψεις στη σύζυγό του. Τον είδαμε να πηγαίνει με το αυτοκίνητό του. Τα δε τρία τους παιδιά, σύμφωνα με τη «Sun», περνούν χρόνο με τους παππούδες τους, Μάικλ και Κάρολ Μίντλετον.
Διαβάστε ακόμα: Κέιτ Μίντλετον: Ένα μυστήριο και πολλά σενάρια - Η σοβαρή επέμβαση και οι διαρροές περί κακής μετεγχειρητικής εξέλιξης


Ο θείος της στο Big Brother

Παρότι το παλάτι μίλησε για «προγραμματισμένη επέμβαση που δεν σχετίζεται με καρκίνο», το «People» επικαλείται πηγές του, που υποστηρίζουν ότι «δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την υγεία της».

Προσθέτοντας ότι «η είδηση του επέμβασης αποτέλεσε έκπληξη για φίλους της οικογένειας και για στενούς συνεργάτες της βασιλικής οικογένειας - ήταν αναπάντεχη, ξαφνική».

Και το ερώτημα πόση βάση έχει το έντυπο, που έτσι, εμμέσως πλην σαφώς, φαίνεται να συνάδει με τα περιρρέοντα, κυρίαρχα σενάρια για μεταμόσχευση και μετεγχειρητικές επιπλοκές, θα απαντηθεί προσεχώς. Εδώ, ωστόσο, αξίζει να προσθέσουμε και την ατάκα της δημοσιογράφου Joanna Jarjue για το επικοινωνιακό λάθος της Κέιτ: «Έχασε την ευκαιρία να ευαισθητοποιήσει για οτιδήποτε μπορεί να την ενοχλεί κι ενδεχομένως να αποστιγματίσει παράλληλα οποιαδήποτε ασθένεια μπορεί να την ταλαιπωρεί».

Την ίδια ώρα, για φινάλε, ο θείος της πριγκίπισσας της Ουαλίας, αδελφός της μητέρας της, Γκάρι Γκόλντσμιθ, μπαίνει στο… «Big Brother»!

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή