Tο ζεύγος Τριντό πίσω από την εικόνα του γάμου που πλησίαζε τις δύο δεκαετίες και των τριών παιδιών, έκρυβε πάρα πολλά προβλήματα. Η ανακοίνωση για το διαζύγιο, πέρυσι στις 2 Αυγούστου, ήταν η τελευταία πράξη ενός γάμου που έμοιαζε να είχε τελειώσει προ πολλού. Πλέον, γνωρίζουμε ποια ήταν η αιτία για τον χωρισμό, την οποία τότε το ζευγάρι είχε επιλέξει να κρατήσει κρυφή.

Καναδάς: Ο παιδοχειρουργός που "έκλεψε" την καρδιά της Γκρεγκουάρ 


Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του ζεύγους Τριντό ήταν ο παιδοχειρουργός Μάρκος Μπετόλι, με τον οποίο η Γκρεγκουάρ-Τριντό ήταν σε σχέση αρκετούς μήνες πριν από την ανακοίνωση του διαζυγίου της, αποκάλυψε την Παρασκευή η καναδική εφημερίδα National Post.

Μια πρώτη αναφορά στη σχέση είχε γίνει στα έγγραφα του διαζυγίου του Μπετόλι, στα οποία η σύζυγός του φωτογράφιζε την -ακόμη παντρεμένη τότε- Τριντό χωρίς να αναφέρει το όνομά της.

Justin Trudeau and his wife, Sophie Grégoire, announce separation


Η Άνα Ρεμόντα ισχυρίστηκε στα έγγραφα που κατατέθηκαν στις 26 Απριλίου 2023 ότι ο Μπετόλι «είχε επανασυνδεθεί με ένα άτομο υψηλού προφίλ που προσελκύει σημαντική προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης και παρουσιάζει σημαντικά ζητήματα ασφαλείας».

Αν και η Ρεμόντα ανέφερε στα έγγραφα του διαζυγίου ότι δεν έχει κάποια άποψη για τη νέα σχέση του εν διαστάσει συζύγου της, εξέφραζε τις ανησυχίες της για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των παιδιών της όσο ήταν με τον πατέρα τους.

Ο Μπετόλι απαντούσε ότι η στάση της πρώην συζύγου του για τη νέα του σχέση «δεν είναι προς το συμφέρον των παιδιών» και ισχυρίστηκε ότι η Ρεμόντα απειλούσε να επιστρέψει στην Αργεντινή, απ' όπου κατάγονται, αν η νέα του σχέση γινόταν γνωστή.

Ο παιδοχειρουργός και η Ρεμόντα πρακτικά ήταν σε διάσταση από τις αρχές του 2020, έπειτα από 22 χρόνια γάμου. Το διαζύγιο του ζευγαριού οριστικοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2023, λίγο αργότερα από την ανακοίνωση για το διαζύγιο των Τριντό.

Ζεύγος Τριντό: Τα σύννεφα μαζεύονταν από νωρίς


Η Daily Mail υπενθυμίζει ότι το πρωθυπουργικό ζεύγος των Τριντό είχε αναφερθεί πολλές φορές στις προκλήσεις του γάμου και τις δυσκολίες να εξισορροπήσουν την οικογένεια με τις απαιτήσεις του αξιώματος.

Φαίνεται ότι οι δηλώσεις αυτές, καθώς και μια σειρά από αμήχανα επεισόδια μεταξύ του ζευγαριού, σήμερα φαίνεται ότι υποδήλωναν προβλήματα στον γάμο του πρωθυπουργού του Καναδά.
PM Justin Trudeau delivers Canada Day address in Ottawa – July 1, 2020
PM Justin Trudeau delivers Canada Day address in Ottawa – July 1, 2020

Σε ένα από αυτά, το 2020, οι Τριντό φιλιούνται μπροστά στην κάμερα, στέλνοντας ένα μήνυμα για την Ημέρα του Καναδά. Στο τέλος του βίντεο, το ζευγάρι κοιτάζει ο ένας τον άλλον και ο Τζάστιν σκύβει για ένα φιλί. Ψιθυρίζει κάτι στη σύζυγό του καθώς εκείνη σκύβει προς τα μέσα. Τον φιλάει και εκείνη, αλλά γρήγορα γυρίζει και κοιτάζει αλλού.

Canadian PM Trudeau Receives First Dose of AstraZeneca's COVID-19 Vaccine


Έναν χρόνο αργότερα, τον Απρίλιο του 2021 η Σοφί εθεάθη να απομακρύνει το χέρι που της πρόσφερε ο σύζυγός της, ενώ έκανε την πρώτη δόση για το εμβόλιο κατά της Covid-19.

Ο Τζάστιν έκανε πρώτος το εμβόλιό του, με τη σύζυγό του να κρατάει σταθερά το χέρι του σε όλη τη διάρκεια. Καθώς το χέρι της Σοφί προετοιμάστηκε για την ένεση από τη γιατρό, ο σύζυγός της πήγε να το πιάσει για υποστήριξη.

Η Σοφί γύρισε και χαμογέλασε, αλλά κούνησε το χέρι της απορριπτικά. Το ζευγάρι γέλασε τελικά με το σκηνικό που μεταδιδόταν τηλεοπτικά σε ζωντανή μετάδοση.

Η Σοφί Γκρεγκουάρ έχει φύγει πλέον από την πρωθυπουργική κατοικία, όπου ζουν τα παιδιά της μαζί με τον πατέρα τους. Δεν έφυγε πάντως από την Οτάβα.

Έχει εγκατασταθεί σε κατοικία όχι πολύ μακριά από την πρωθυπουργική. Στη γειτονιά τους τελευταίους μήνες έχει αυξηθεί η παρουσία αστυνομικών με πολιτικά για την ασφάλεια της Γκρεγκουάρ.

Η National Post αναφέρει ότι η κατοικία της είναι στην καταχωρημένη διεύθυνση της κατοικίας του Μπετόλι.