Μέσα από μία απίστευτα ηρωική πράξη, μία 41χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών από τη Φλόριντα έσωσε τη ζωή ενός άγνωστου άνδρα, δωρίζοντας το νεφρό της, και βρήκε τον έρωτα.

Σύμφωνα με το tampabay.com, η Hayley Milks, 41 ετών από τη Φλόριντα και ο 40χρονος William Montoto, γνωρίστηκαν όταν η γυναίκα έσωσε τη ζωή του αδερφού του, χαρίζοντας τον νεφρό της, και αγαπήθηκαν.

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές Ιανουαρίου 2019, όταν η Hayley Milks που άφηνε πίσω της έναν τοξικό γάμο και σερφάροντας στο Instagram, συγκινήθηκε από μία έκκληση για εύρεση δότη νεφρού.

Εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η ανιδιοτελή πράξη της επρόκειτο να ανταμειφθεί σε μεγάλο βαθμό.

Ο David Montoto, αδερφός του William, είχε αίμα τύπου Ο θετικό, το ίδιο και η Hayley, η οποία χωρίς να το ξανασκεφτεί αποφάσισε να δωρίσει τον ένα της νεφρό στον άγνωστό της άνθρωπο, που κινδύνευε να πεθάνει.

florinta

Τον Ιούλιο του 2019, ήρθε η ώρα για τη χειρουργική επέμβαση. 

«Η ανάρρωσή μου ήταν χειρότερη από κάθε τοκετό… και έκανα τέσσερα παιδιά!», εξομολογήθηκε η Hayley, η οποία την επομένη δέχτηκε την επίσκεψή του William Montoto, του 40χρονου αδερφού του David (κάτω φωτογραφία με τη γυναίκα του), που δέχτηκε το μόσχευμά της.

«Όλα έμοιαζαν τόσο ωραία όταν αρχίσαμε να μιλάμε. Δεν ήθελα να φύγω από δίπλα της. Χρειαζόμουν κάποια δικαιολογία για να επιστρέψω στο δωμάτιό της. Είχαμε τόσα πολλά κοινά σημεία. Είχαμε χημεία από την αρχή της γνωριμίας μας», αποκάλυψε από την πλευρά του ο 40χρονος.

Η Hayley Milks και ο William Montoto από εκείνη τη στιγμή παραμένουν αχώριστοι και ζουν μαζί με τα συνολικά επτά τους παιδιά. Έχουν αρραβωνιαστεί και σχεδιάζουν να παντρευτούν το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το tampabay.com, όπως λέει η Hayley, μπορεί να έχασε έναν νεφρό αλλά βρήκε την αγάπη, και κυρίως χάρισε ζωή σε έναν συνάνθρωπο.