Νέα κόντρα μεταξύ του ζεύγους Χάρι - Μέγκαν και του Παλατιού αναμένεται να ξεσπάσει, μετά το νέο site που δημιούργησαν οι πρώτοι.

Η ιστοσελίδα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ βγήκε στον αέρα το απόγευμα της Δευτέρας 12/02 και χρησιμοποιεί τους τίτλους τους στο Σάσεξ.

*Διαβάστε εδώ: Βρετανία: Ο… απίθανος λόγος για τον οποίο ο βασιλιάς Κάρολος συναντήθηκε με τον πρίγκιπα Χάρι μόλις για μισή ώρα

Το λαμπερό ζευγάρι, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, αντικατέστησε την ιστοσελίδα του στο Archewell με το site Sussex.com που περιλαμβάνει τα βιογραφικά τους, τις δραστηριότητες και τα νέα τους.

Στην αρχική σελίδα του site Sussex.com του Χάρι και της Μέγκαν, αντικρίζει κανείς μία μεγάλη φωτογραφία του ζευγαριού, όπου οι δυο τους είναι χαμογελαστοί και λαμπεροί.

Ωστόσο, σύμφωνα με την DailyMail, ξεκίνησαν οι προειδοποιήσεις ότι η χρήση του τίτλου τους Σάσεξ για εμπορικούς σκοπούς, θα μπορούσε να προκαλέσει παράπονα από το Παλάτι.

«Θα έχουν πραγματικό πρόβλημα με τη χρήση του Σάσεξ. Είναι ένας βασιλικός τίτλος και αν υπάρχει κάποια ένδειξη εμπορευματοποίησής του με αυτό, θα κλείσει. Είναι απλά συγκλονιστικό που δεν μπορούν να δουν πόσο αδέξιο είναι», αναφέρουν πηγές στη MailOnline.

Ωστόσο, πηγή κοντά στο ζευγάρι είπε: «Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν είναι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ. Αυτό είναι γεγονός. Είναι το επώνυμο και το οικογενειακό τους όνομα».


Τι περιλαμβάνει η νέα ιστοσελίδα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Το νέο site περιλαμβάνει τα βιογραφικά τόσο του 39χρονου πρίγκιπα Χάρι, όσο και της 42χρονης Μέγκαν Μαρκλ, αλλά και τα τελευταία νέα του λαμπερού ζευγαριού.

Ο πρίγκιπας Χάρι περιγράφεται ως «ανθρωπιστής, βετεράνος του στρατού, υπέρμαχος της ψυχικής υγείας και περιβαλλοντικός αγωνιστής».

Η Μέγκαν Μαρκλ ως «φεμινίστρια και υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ισότητας των φύλων».

Το rebranding του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έρχεται εν μέσω εικασιών ότι μπορεί να αναζητούν νέες εταιρείες παραγωγής για να συνεργαστούν.

Ήταν πρόσφατα που έληξε η συμφωνία τους με το Spotify, αξίας 18 εκατομμυρίων λιρών, και υπήρξαν φήμες ότι το Netflix ενδέχεται να μην ανανεώσει το συμβόλαιό τους, αξίας 80 εκατομμυρίων λιρών.

Ο νέος ιστότοπος λειτουργεί από το «γραφείο του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ» και είναι ένα «ενιαίο κατάστημα» για όλες τις δραστηριότητές τους.

Επίσης, στον ιστότοπο υπάρχουν σύνδεσμοι για το Ίδρυμα Archewell και την Archewell Productions, καθώς και τον αμφιλεγόμενο ιστότοπο sussexroyal.com που κυκλοφόρησε το 2020 για να συμπέσει με την απόφασή τους να αποχωρήσουν από μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Πιστεύεται ότι ο Δούκας και η Δούκισσα θα χρησιμοποιήσουν τον ιστότοπο για να μοιράζονται προσωπικά και επίσημα νέα τους, κρατώντας τους θαυμαστές τους ενημερωμένους μέσω της ενότητας «Ειδήσεις».