πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ «ρίχνουν γέφυρες» επανασύνδεσης με τον πρίγκιπα Έντουαρντ και τη σύζυγό του, Σόφι, τα μικρότερα αδέλφια του πρίγκιπα Καρόλου, με σκοπό να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με τη βασιλική οικογένεια.

«Η Μέγκαν και ο Χάρι φαίνεται ότι έχουν επανασυνδεθεί με τη Σόφι και τον Έντουαρντ και αυτή η ανανεωμένη επαφή μπορεί να βοηθήσει στην επιστροφή τους στον βασιλικό οίκο», δήλωσε ο Boardman και πρόσθεσε: «Παρά τη σημαντική διαφορά ηλικίας, τα δύο ζευγάρια έχουν υποστεί έντονη δημόσια κριτική όλα αυτά τα χρόνια, κάτι που τους έφερε πιο κοντά».

Ωστόσο, μια εσωτερική πηγή ανέφερε αποκλειστικά στο Page Six ότι «δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτές τις υποθέσεις. Δεν υπήρξε καμία συνομιλία μεταξύ των οικογενειών που αναφέρονται σχετικά με τα θέματα που προτείνονται ή στην προκειμένη περίπτωση κατασκευάζονται», δήλωσε η πηγή. Παρ' όλα αυτά, ο Boardman υποστήριξε ότι η Σόφι ήταν «σταθερά ένα έμπιστη» για τον δευτερότοκο γιο του βασιλιά Καρόλου και ότι οι πρόσφατες αλληλεπιδράσεις μεταξύ των δύο ζευγαριών δείχνουν τον «συνεχιζόμενο δεσμό» μεταξύ του Χάρι και της Σόφι.

Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται ότι έχουν έρθει πολύ κοντά με τον δούκα και τη δούκισσα του Εδιμβούργου από τη στιγμή που ο πρίγκιπας Κάρολος ανέλαβε τον θρόνο τον Σεπτέμβριο του 2022, μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Πρόσφατη η φιλία τους με τον Έντουαρντ

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς δήλωσε στην Daily Express ότι η φιλία των Σάσεξ με τον πρίγκιπα Έντουαρντ είναι σχετικά πρόσφατη.

«Στο παρελθόν, οι σχέσεις μεταξύ αυτών των δύο ζευγαριών δεν ήταν πολύ στενές», δήλωσε ο εμπειρογνώμονας στα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης.

Φαίνεται ότι η βασίλισσα, η οποία απεβίωσε, ήλπιζε ότι η Σόφι, η οποία είναι 58 ετών, θα βοηθήσει τη Μέγκαν Μαρκλ να προσαρμοστεί στη βασιλική ζωή, αλλά αυτή η σχέση ποτέ δεν αναπτύχθηκε.

«Ούτε η Μέγκαν ούτε ο Χάρι γεννήθηκαν μέλη της βασιλικής οικογένειας και οι δύο, ειδικά η Μέγκαν, έχουν υποφέρει από την παρενόχληση του Τύπου», δήλωσε ο Φιτζγουίλιαμς. «Και οι δύο είχαν φιλοδοξίες να συνδυάσουν τη βασιλική ιδιότητα με άλλες δραστηριότητες μετά την ένταξή τους στη βασιλική οικογένεια και διαπίστωσαν ότι αυτό δεν ήταν δυνατό».

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας επισήμανε ότι δεν υπάρχει «καμία απόδειξη» ότι οι Σάσεξ είχαν ποτέ διαμάχη με τον πρίγκιπα Έντουαρντ και τη δούκισσα Σόφι εν μέσω της αποξένωσής τους από άλλα μέλη της οικογένειας. «Αν οι Σάσεξ επανασυνδεθούν μαζί τους, αυτοί έχουν, σε αντίθεση με την πριγκίπισσα Ευγενία, πραγματική επιρροή», δήλωσε ο Φιτζγουίλαμς και πρόσθεσε: «Ποιος ξέρει τι αποτέλεσμα θα μπορούσε να έχει».