Viral έχει γίνει η γκάφα του πρίγκιπα Γουίλιαμ στα BAFTA, προκαλώντας σάλο αντιδράσεων στο διαδίκτυο. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος είναι πρόεδρος της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών και Τηλεοπτικών Τεχνών, παρευρέθηκε στα BAFTA την Κυριακή (18.02.2024) στο Λονδίνο.

Μετά την απονομή των βραβείων, ο Γουίλιαμ έσφιξε τα χέρια και χαιρέτησε τις υποψήφιες για το βραβείο ανερχόμενου αστέρα Edebiri, Phoebe Dynevor, Sophie Wilde και Mia McKenna-Bruce.

«Πολύ χαίρομαι που σας βλέπω παιδιά», είπε ο Γουίλιαμ, σύμφωνα με βίντεο που κατέγραψε το Reuters. «Ειλικρινά, η κατηγορία ήταν τόσο δυνατή, όλες σας, που είναι σαν, ποιος θα το καταφέρει αυτό; Είναι απίστευτο».

Στη συνέχεια, ο ίδιος συνεχάρη την πρωταγωνίστρια του “How to Have Sex” McKenna-Bruce για τη νίκη της, αλλά παραδέχτηκε ότι δεν είχε την ευκαιρία να δει την ταινία.

«Φαίνεται ότι το διασκέδασες πολύ σε όλη τη διάρκειά της», της είπε.

Διαβάστε ακόμα: Στο πλευρό της Κέιτ ο Γουίλιαμ: Δεν συνάντησε τον πατέρα του και δεν θα δει τον Χάρι

«Έχω πολλές ταινίες να παρακολουθήσω», συνέχισε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ενώ η Edebiri έγνεψε και έδειξε να ακούει προσεκτικά. «Συνήθως προλαβαίνω να δω αρκετές από αυτές», είπε.

Ο πρίγκιπας έκανε… γαλαζοαίματη γκάφα, καθώς η ηρωίδα της ταινίας υφίσταται βιασμό... Στη συνέχεια, ο Γουίλιαμ απομακρύνθηκε για να συνεχίσει να χαιρετά τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.