Γιατροί στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα αφαίρεσαν 150 ζωντανά σκουλήκια στο στάδιο της προνύμφης από τη μύτη και τα ιγμόρεια ενός καρκινοπαθούς, σύμφωνα με δημοσίευμα της «New York Post».

Ο άνδρας είχε αφαιρέσει έναν καρκινικό όγκο από τη μύτη του πριν από 30 χρόνια και αισθανόταν άσχημα από τον Οκτώβριο, αλλά μόνο όταν το πρόσωπο και τα χείλη του πρήστηκαν στις 9 Φεβρουαρίου ζήτησε βοήθεια στο νοσοκομείο HCA Florida Memorial Hospital και ανακάλυψε τι είναι αυτό που τον ενοχλούσε τόσο καιρό.

nose1

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο «First Coast News»: «Άρχισα να έχω ρινορραγίες, συνεχείς ρινορραγίες. Δεν μπορούσα καν να σηκωθώ για να πάω στην τουαλέτα χωρίς να αρχίσει να αιμορραγεί η μύτη μου». Στο νοσοκομείο τον περίμενε μια έκπληξη, αφού όπως είπε: «Όταν πήγα για την εξέταση, ο γιατρός λέει: "Βλέπω κίνηση"».

nose2

nose03


Ο Dr David Carlson δήλωσε στο πρακτορείο ότι εξέτασε τη μύτη του άνδρα με μια κάμερα και ανακάλυψε δεκάδες σκουλήκια, που τρέφονταν στο εσωτερικό της μύτης και της κοιλότητας των ιγμορείων, γεγονός που προκάλεσε φλεγμονή στον άτυχο άνδρα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Υπήρχαν ορισμένες προνύμφες μέσα στη μύτη που τριγυρνούσαν και έψαχναν για μέρη για να τραφούν και άλλες που είχαν εισχωρήσει μέσα στους ιστούς».


Τέλος, ο γιατρός πρόσθεσε ότι η ομάδα του προσπάθησε να αφαιρέσει τα σκουλήκια με αναρρόφηση, αλλά όταν αυτή μπλόκαρε, χρησιμοποίησαν διαφορετικά εργαλεία και τελικά κατάφεραν να τα βγάλουν.


Πηγή φωτογραφιών: First Coast News