Φουντώνουν τα σενάρια στην Βρετανία για τη κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, καθώς αναρρώνει από επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε πριν από λίγο καιρό.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας «τα πάει καλά», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Παλάτι του Κένσινγκτον. Η ανακοίνωση όμως αυτή για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, έρχεται την ώρα που εδώ και δυο μήνες είναι άφαντη και δεν αναμένεται να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση έως και το Πάσχα.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν στις 25 Δεκεμβρίου όταν συνόδευσε την οικογένειά της στην χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην St Mary Magdalene.

Χωρίς τον Γουίλιαμ το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Να σημειωθεί ότι η ενημέρωση από το Παλάτι του Κένσινγκτον ήρθε σήμερα καθώς η ακύρωση της τελευταίας στιγμής της εμφάνισης του πρίγκιπα Γουίλιαμ από το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Γεγονός που φούντωσε ξανά τις φήμες για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα εκπροσωπούσε μαζί με την Καμίλα τον βασιλιά Κάρολο που δεν μπορεί να παραστεί λόγω της μεγάλης περιπέτειας υγείας με τον καρκίνο που περνά, θα λάμβανε και τον λόγο και θα έκανε μια σύντομη ομιλία για τον νονό του. Ωστόσο ακύρωσε την τελευταία στιγμή λέγοντας ότι δεν μπορεί να παραβρεθεί για «προσωπικούς λόγους».