Την ώρα που ο βασιλιάς Κάρολος δίνει μάχη με τον καρκίνο, έχοντας περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του, οι φήμες δίνουν και παίρνουν και για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον.

Πριν από λίγες ώρες το παλάτι του Κένσιγκτον είπε στην εφημερίδα Independent ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας «αναρρώνει πολύ καλά» μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα στις 16 Ιανουαρίου.

Οι φήμες στη Βρετανία σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον άρχισαν να φουντώνουν ξανά μετά την απόφαση του πρίγκιπα Γουίλιαμ να ακυρώσει την τελευταία στιγμή την παρουσία του στο μνημόσυνο του νονού του, του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, επικαλούμενος ένα προσωπικό ζήτημα.

Η απουσία αυτή έδωσε νέα τροφή σε εικασίες και σενάρια για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον. Πάντως, το παλάτι συνεχίζει να είναι φειδωλό όσον αφορά στο πώς αναρρώνει η πριγκίπισσα της Ουαλίας, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό για ποιον λόγο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Διαβάστε ακόμα: Η Daily Mail κατακεραυνώνει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ για την απουσία του από το μνημόσυνο του τέως βασιλιά: "Δεν είναι μόνο η Κέιτ και τα παιδιά..."

Κέιτ Μίντλετον: Πότε θα επιστρέψει στα καθήκοντά της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναρρώνει στο σπίτι της, με το γραφείο της να έχει ανακοινώσει ότι δεν θα επιστρέψει στα καθήκοντά της πριν από το Πάσχα. Το καθολικό Πάσχα φέτος πέφτει στις 31 Μαρτίου, κάτι που σημαίνει πως η Κέιτ Μίντλετον θα βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τουλάχιστον για έναν ακόμα μήνα.

Η Sophie Cress, θεραπεύτρια με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, μίλησε για τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει η πριγκίπισσα της Ουαλίας όταν επιστρέψει στα καθήκοντά της ως ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας. «Η Κέιτ πιθανότατα θα διευκολύνει την επιστροφή στις βασιλικές της υποχρεώσεις, δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα που ταιριάζουν στη συγκεκριμένη φάση της ζωής της. Από πλευράς ψυχολογίας είναι κρίσιμο η Κέιτ να διατηρήσει την αυτονομία της και την αίσθηση ελέγχου του προγράμματός της, καθώς επιστρέφει σταδιακά στα καθήκοντά της», ανέφερε.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czhkzbfe090x)