Απασφάλισε ο Τζο Μπάιντεν για τον Ντόναλντ Τραμπ σε μία εμφάνιση - έκπληξη στο talk show toy Σεθ Μέγιερς, όπου το κοινό είδε τον πρόεδρο των ΗΠΑ με "άλλο πρόσωπο".

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε στο «Late Night», του Σεθ Μάγιερς, ο οποίος, στην πρώτη ερώτησή του, τον ρώτησε για την ηλικία του, αλλά και το ότι μπερδεύει ονόματα και καταστάσεις, κάτι το οποίο ανησυχεί ιδιαίτερα τους Αμερικανούς, ενώ στη συνέχεια τον ρώτησε για την... Τέιλορ Σούιφτ.

Η μυθική απάντηση του Μπάιντεν, με αποδέκτη τον Τραμπ, ήταν η εξής: «Πρέπει να ρίξεις μια ματιά στον άλλο τύπο (Τραμπ). Έχει σχεδόν την ίδια ηλικία με εμένα και δεν θυμάται ούτε το όνομα της γυναίκας του».

Σημειώνεται ότι ο Τραμπ, πρόσφατα, μπερδεύτηκε, και αντί να αποκαλέσει τη σύζυγό του Μελάνια, την αποκάλεσε «Μερσέντες», με τον Μπάιντεν να βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία για να πετάξει «καρφί» εναντίον τού, όπως όλα δείχνουν, υποψήφιου αντιπάλου του στις φετινές εκλογές των ΗΠΑ.

«Δεύτερον, ο τύπος αυτός θέλει να φέρει τη χώρα πίσω. Δείτε τις θέσεις του για τις αμβλώσεις, είναι ξεπερασμένες» πρόσθεσε ο Τζο Μπάιντεν.

President Joe Biden Addresses Concerns Over His Age and Shares His 2024 Agenda


Μπάιντεν: "Η Τέιλορ Σούιφτ με υποστήριξε το 2020"

«Το 2024 θέλω να τελειώσω τη δουλειά. Φέραμε 14 εκατ. νέες θέσεις εργασίας, με την ανεργία να έχει πέσει σε ιστορικό χαμηλό. Έχουμε κι άλλα, όμως. Το μεταναστευτικό, για παράδειγμα, που θα περάσει. Ο Τραμπ έπαιρνε τηλέφωνο να μη γίνει αυτό, όχι γιατί διαφωνεί, αλλά γιατί νομίζει ότι θα επωφεληθώ εγώ» είπε ακόμη για το πλάνο του για την επόμενη θητεία, εφόσον εκλεγεί.

Όσον αφορά την κατάσταση στη Γάζα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε: «Πρώτα απ' όλα, οι όμηροι που κρατούνται πρέπει να απελευθερωθούν. Υπήρξε συμφωνία από τους Ισραηλινούς ότι δεν θα εμπλακούν σε δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, επίσης, προκειμένου να μας δοθεί χρόνος να βγάλουμε όλους τους ομήρους έξω. Νομίζω ότι, αν πετύχουμε αυτή την προσωρινή κατάπαυση του πυρός, θα μπορέσουμε να κινηθούμε προς μια κατεύθυνση όπου θα μπορέσουμε να αλλάξουμε τη δυναμική και να μην έχουμε άμεσα μια λύση δύο κρατών, αλλά μια διαδικασία για να φτάσουμε σε μια λύση δύο κρατών».

Ο Τζο Μπάιντεν μίλησε ακόμη για τον Πούτιν και τον πόλεμο στην Ουκρανία, με τη συζήτηση να φτάνει στην… Τέιλορ Σουίφτ και τις θεωρίες ότι μπορεί να επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Μπορείτε να επιβεβαιώσετε ή να αρνηθείτε ότι υπάρχει ενεργή συνωμοσία δική σας και της κυρίας Σουίφτ;» ρώτησε ο Μάγιερς, με τον Μπάιντεν να λέει, αστειευόμενος: «Από πού παίρνετε αυτές τις πληροφορίες; Είναι απόρρητες. Αλλά θα σας πω ότι με υποστήριξε το 2020».