Σοκ προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο μια γυναίκα δολοφονήθηκε στη Βραζιλία από τον σύζυγό της, αφού εκείνος αρχικά την πάτησε με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια τής ξερίζωσε την καρδιά.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης θύμα είναι η 53χρονη Μιλένα Ντάντας Μπερέτα Νιστάρντα, η οποία τέσσερις ώρες πριν την άγρια δολοφονία της, είχε καταγγείλει τον 49χρονο δράστη, Μαρσέλο Νιστάρντα Αντονιάσι, για βιασμό. Η 53χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο σύζυγός της την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι της και την υποχρέωνε να κάνει σεξ μαζί του, παρά τη θέλησή της. Η καταγγελία που φέρεται να προκάλεσε την αποτρόπαια αντίδραση του δράστη, έγινε στις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας, με το φονικό να διαπράττεται περίπου στις 1:30 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, κρατώντας το μαχαίρι στα χέρια του, στην πόλη Τούα, βορειοδυτικά του Σάο Πάολο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δράστης ομολόγησε αμέσως την πράξη του και ζήτησε να τον σκοτώσουν. Ωστόσο, όταν μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα, αρνήθηκε να δώσει απαντήσεις για το έγκλημα.
Reportagem do Dia: Homem mata esposa a facadas e arranca coração dela



Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από 29 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, ενώ ο δράστης έχει και μια κόρη από άλλη σχέση. Η κακοποίηση του θύματος φέρεται να έγινε πιο έντονη, πριν από μερικούς μήνες, όταν τα δύο παιδιά έφυγαν από το σπίτι.