Ντοκιμαντερίστες έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από παράξενες μούμιες, με τρία δάχτυλα, προκαλώντας ερωτηματικά σχετικά με το, αν οι διαβόητες φιγούρες είναι ψεύτικες ή «εξωγήινες».

Φωτογραφίες τους δημοσιεύει αποκλειστικά η ''The Sun'' και οι κινηματογραφιστές θα αποδείξουν ότι οι εξωγήινες μούμιες περιέχουν μια νέα μορφή DNA και δεν είναι απλώς κούκλες φτιαγμένες για τους τουρίστες, όπως ισχυρίστηκαν ορισμένα δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές Serena DC και Michael Mazzola σκοπεύουν να παρουσιάσουν σε συνέντευξη Τύπου στο Δυτικό Χόλιγουντ στις 12 Μαρτίου, περισσότερα στοιχεία για νέα όντα, που αποκαλύφθηκαν σε ορυχείο στο Περού. Παραθέτουν αυτό που περιγράφουν, ως στοιχεία από τις ακτινογραφίες και τις εργαστηριακές εξετάσεις των σωμάτων που διεξήγαγαν και κινηματογράφησαν Αμερικανοί επιστήμονες στο Μεξικό και το Περού.

Στόχος τους είναι να «απομυθοποιήσουν» τους ισχυρισμούς σχετικά με τα σώματα, τα οποία Περουβιανοί αξιωματούχοι χαρακτήρισαν «ψεύτικα», απορρίπτοντας τις συζητήσεις για το εύρημα αυτό ως ένα απλό τουριστικό τέχνασμα. Όπως δήλωσε η Serena DC: «Οι φιγούρες δεν έχουν ποτέ πριν παρουσιαστεί δημόσια, είναι απίστευτες και πολύ διαφορετικές από το δείγμα που ο Jaime Maussan παρουσίασε ως γνωστόν στο Μεξικανικό Κογκρέσο πέρυσι».

peru0
Οι Μούμιες του Jaime Mausan που είχαν παρουσιαστεί το 2023 στο Περού και είχαν αποδειχθεί κούκλες

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο δίδυμο ερευνητών είχε διερευνήσει στο παρελθόν εξωγήινους και UFO και πιστεύει ότι οι ανακαλύψεις αυτές έχουν τεράστιες επιπτώσεις για την ανθρωπότητα. Όπως ανέφερε η Serena DC: «Πήγαμε στο Περού με πολύ λίγες ελπίδες και προσδοκίες. Και γυρίσαμε πίσω συνειδητοποιώντας ως έξυπνοι, λογικοί άνθρωποι ότι υπάρχει μια μεγάλη ιστορία που έχει τεράστιες επιπτώσεις που θα μπορούσαν πραγματικά να αλλάξουν την ιστορία της ανθρωπότητας. Είναι παρόμοιο με το να βρούμε το σάβανο του Ιησού ή το τόξο της διαθήκης».