Σοκάρει η άγρια δολοφονία στη Νέα Ορλεάνη, με θύμα μια 21χρονη κοπέλα, μητέρα ενός παιδιού.

Ο 31χρονος Άντονι Κούπερ αντιμετωπίζει κατηγορίες δολοφονίας δεύτερου βαθμού, επειδή φέρεται να χτύπησε θανάσιμα τη σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, Αναστέιζια Ρέιμπορν και τέθηκε υπό κράτηση. Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια ενός άγριου καυγά, το θύμα, όπως ανέφερε η Nola.com, επικαλούμενη δικαστικά έγγραφα, κατέβηκε από το SUV του και τον αποκάλεσε «τρελαμένο σκύλο». Τότε ο φερόμενος ως δράστης την παρέσυρε με το αυτοκίνητο και την έριξε σε ένα τοίχο, με αποτέλεσμα η 21χρονη να βρει φρικτό θάνατο.

foniko_neaorleani


Ο 31χρονος κατηγορείται ότι πάτησε γκάζι «με μεγάλη ταχύτητα… χτυπώντας την Ρέιμπορν και πετώντας την πάνω στον τοίχο» ενός σπιτιού.

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει ένα νήπιο 2 ετών κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, η οποία σύμφωνα με την οικογένεια ήταν γεμάτη διαμάχες, όπως αναφέρουν και διάφορα τοπικά δημοσιεύματα.

Μιλώντας στο WWL η αδερφή του θύματος, Skye Guillory ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν τον συμπάθησα πραγματικά. Αυτός (ο Κούπερ) της πήρε ένα αυτοκίνητο, που δεν την άφησε ποτέ να οδηγήσει και τελικά τη σκότωσε με αυτό». Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν όταν η Ρέιμπορν ήταν μόλις 17 ετών και ο Κούπερ 27. 

Η αδερφή του θύματος, η οποία σχολίασε: «είμαι θυμωμένη. Έτσι νιώθω», αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως οι δύο γυναίκες είχαν μια «ασφαλή λέξη» λόγω της τοξικής σχέσης την οποία βίωνε η 21χρονη. Όπως χαρακτηριστικά συμπλήρωσε: «Την έβγαλα από αυτή την κατάσταση περισσότερες από μία φορές».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θανατηφόρο περιστατικό θεωρήθηκε αρχικά τροχαίο ατύχημα, προτού χαρακτηριστεί ως ανθρωποκτονία.