Σάλος έχει δημιουργηθεί στη Γαλλία όταν ένας κατά συρροήν δολοφονός εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό παιχνίδι το 2019, την στιγμή που οι Αρχές τον αναζητούσαν για δεκάθες υποθέσεις βιασμών και δολοφονιών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, ο Francois Verove εμφανίστηκε στο «Tout le monde veut pendre sa place» (Όλοι θέλουν να πάρουν τη θέση του) το 2019 και έπαιξε απαντώντας σε ερωτήσεις, δείχνοντας κεφάτος και συνομιλώντας με τον τηλεπαρουσιαστή.

Ο 59χρονος κατάφερε να κάνει την αστυνομία να χάσει τα ίχνη του για πάνω από 30 χρόνια.

Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζε

Ο συνταξιούχος αστυνομικός αυτοκτόνησε το 2021. Όπως έγινε γνωστό από τις Αρχές, συνδέθηκε με 31 βιασμούς και δολοφονίες στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο Verove έφερε το παρατσούκλι «Le Grele» ή «Ο άντρας με τα σημάδια» λόγω μιας σειράς βιασμών και δολοφονιών από το 1980 ως το 1994.

Η πιο φρικιαστική υπόθεση με την οποία συνδέθηκε το όνομά του ήταν αυτή που αφορούσε τον βιασμό ενός 11χρονου κοριτσιού, το οποίο βρέθηκε νεκρό στο υπόγειο ενός κτιρίου στο Παρίσι.

Δείτε το βίντεο

"Le Grêlé" : le tueur en série François Vérove a participé à une émission culte avec Nagui en 2019

Ομολόγησε προτού αυτοκτονήσει

Πριν βάλει τέλος στη ζωή του, ο Verove άφησε ένα σημείωμα όπου έλεγε στη σύζυγό του «μετέφερα μια τρελή οργή που με έκανε εγκληματία».

«Υπήρχαν στιγμές που δεν άντεχα και έπρεπε να καταστρέψω, να σπιλώσω, να σκοτώσω κάποιον αθώο».