Μια 27χρονη μητέρα στην Κολομβία πέταξε με αλεξίπτωτο πλαγιάς για να νικήσει την φοβία της και πέθανε. Η 27χρονη μητέρα, δυστυχώς, γλίστρησε από το κάθισμά της στη μέση της πτήσης και κατέληξε νεκρή σε δάσος στην Κολομβία.

Η Daniela Barrios, μόλις 27 ετών, ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από τη θανατηφόρα πτήση και ενημέρωσε τους φίλους και την οικογένειά της ότι ήταν επιτέλους έτοιμη να ξεπεράσει τη φοβία της για τις πτήσεις.

 «Ελάτε μαζί μου στην τρελή μου φάση», έγραφε στη λεζάντα της. «Ας ξεπεράσουμε έναν φόβο», έγραψε πριν την μοιραία πτήση.

Η 27χρονη και ο πιλότος απογειώθηκαν από το βουνό El Castillo το απόγευμα του Σαββάτου και κατά τη διάρκεια της πτήσης έπεσε από τη θέση της, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Γλίστρησε από την θέση της και κατέληξε στο κενό

Ο πιλότος, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, δεν μπόρεσε να σταματήσει και συνέχισε την πτήση μέχρι να μπορέσει να προσγειωθεί. Ένας μάρτυρας την είδε να πέφτει από το αλεξίπτωτο πλαγιάς και ζήτησε αμέσως βοήθεια.

Μια αποστολή έρευνας και διάσωσης ξεκίνησε γύρω στις 3 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα όταν οι πυροσβέστες εντόπισαν το πτώμα της άτυχης κοπέλας.

Δεν έδειχνε σημάδια ζωής όταν βρέθηκε και διαπιστώθηκε ο θάνατός της επί τόπου.

 «Προφανώς, η νεαρή γυναίκα γλίστρησε από το κάθισμα όπου κάθεται ο συγκυβερνήτης», δήλωσε ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας, όπως αναφέρει η εφημερίδα El Tiempo.

 «Ο πιλότος έπρεπε να ακολουθήσει τη διαδρομή του γιατί δεν είχε τρόπο να σταματήσει, μπόρεσε να προσγειωθεί καλά αλλά εκείνη έπεσε» ανέφερε, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

 Η 27χρονη, Η οποία ήταν ιδιοκτήτης επιχείρησης σειράς εσωρούχων, είχε ένα γιο μόλις 7 ετών. Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνώνται.