Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα μπορούσε να απελαθεί από τις ΗΠΑ, αν είπε ψέματα για τη χρήση ναρκωτικών στην αίτησή του για βίζα για την Αμερική.

*Διαβάστε εδώ: Κέιτ Μίντλετον: Συνεχίζονται οι θεωρίες συνωμοσίας μετά το βίντεο - Κάνουν λόγο για σωσία

«Αν είπε ψέματα, θα πρέπει να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα», είπε χαρακτηριστικά ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, αναφερόμενος στην αίτηση βίζας του Χάρι.

Ειδικότερα, σε ένα απόσπασμα συνέντευξης στο GB News, που πρόκειται να μεταδοθεί την Τρίτη το απόγευμα, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος τώρα ζει στην Καλιφόρνια, δεν πρέπει να τύχει ειδικής μεταχείρισης.

«Θα πρέπει να δούμε αν γνωρίζουν κάτι για τα ναρκωτικά και αν είπε ψέματα, θα πρέπει να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα», είπε ο Τραμπ.

«Το οποίο μπορεί να σημαίνει… να μη μείνει στην Αμερική;», ρώτησε ο Νάιτζελ Φάρατζ, που του πήρε συνέντευξη, με τον Τραμπ να απαντά: «Ω, δεν ξέρω. Θα πρέπει να μου πεις. Εσύ θα πρέπει να μου το πεις».


Τι είχε δηλώσει ο πρίγκιπας Χάρι

Υπενθυμίζεται ότι στα απομνημονεύματά του (με τίτλο «Ρεζέρβα») ο Χάρι παραδέχεται ότι έκανε χρήση διαφόρων ναρκωτικών ουσιών, όπως κοκαΐνης και μαριχουάνας, αλλά δεν είναι σαφές εάν δήλωσε το ιστορικό χρήσης ναρκωτικών στην αίτησή του για βίζα.

*Πηγή: politico.eu