Τον τελευταίο καιρό πολλά ακούστηκαν για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, μετά το χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα στο οποίο υπεβλήθη στις αρχές Ιανουαρίου, με τις φήμες να οργιάζουν για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Τελικά, η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποφάσισε να βάλει τέλος στη συνωμοσιολογία που αναπτύχθηκε το προηγούμενο διάστημα μιλώντας δημόσια μέσω ενός μαγνητοσκοπημένου μηνύματος για την περιπέτεια με την υγεία της, αποκαλύπτοντας ότι πάσχει από καρκίνο.


Από το χειρουργείο στην αποκάλυψη

Η αρχή έγινε στις 17 Ιανουαρίου, με την ανακοίνωση ότι η Κέιτ Μίντλετον μπήκε στο νοσοκομείο για μια σοβαρή επέμβαση. Η ανακοίνωση του Παλατιού του Κένσινγκτον ανέφερε ότι η Κέιτ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, στο οποίο είχε μπει την προηγούμενη ημέρα, έπειτα από επιτυχή χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Η ακριβής φύση της επέμβασης ήταν άγνωστη, αλλά όπως είχε ανακοινωθεί τότε, δεν σχετιζόταν με καρκίνο. Η νοσηλεία θα κρατούσε 10-14 ημέρες και θα ακολουθούσαν αρκετές εβδομάδες ανάρρωσης στην κατοικία της. Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι θα κρατούσε ως το Πάσχα των Καθολικών (την επόμενη Κυριακή, 31 Μαρτίου).

Εξιτήριο πήρε στις 29 Ιανουαρίου. Λίγο αργότερα, στις 5 Φεβρουαρίου, η κοινή γνώμη ενημερώθηκε ότι ο Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη και ότι άρχισε την κατάλληλη θεραπεία, που θα τον κρατούσε μακριά από τα καθήκοντά του.

Στις 4 Μαρτίου μια φωτογραφία της Κέιτ, που δημοσιεύτηκε στις ΗΠΑ (αλλά όχι την Βρετανία) έδειχνε την πριγκίπισσα στο Παλάτι του Ουίνδσορ ως συνεπιβάτη σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα της, Κάρολ. Το πρόσωπο ήταν φουσκωμένο και φορούσε μεγάλα μαύρα γυαλιά. 

02222

Την επόμενη εβδομάδα, στις 10 Μαρτίου, το παλάτι του Κένσινγκτον κυκλοφόρησε την πρώτη φωτογραφία της Κέιτ μετά την επέμβαση. Σε αυτή η ίδια πόζαρε μαζί με τα παιδιά της για την Ημέρα της Μητέρας. Γρήγορα όμως φάνηκε ότι η φωτογραφία ήταν σε πολλά σημεία «πειραγμένη», με την Κέιτ να παίρνει την ευθύνη με ένα μήνυμά της, για τα ερασιτεχνικά της λάθη στην επεξεργασία της φωτογραφίας.

03333

Στη συνέχεια, στις 18 Μαρτίου ένα βίντεο από το αμερικανικό TMZ και τη ''Sun'' έδειχνε την πριγκίπισσα μαζί με τον Ουίλιαμ σε ένα παντοπωλείο, με πολλούς να κάνουν λόγο μέχρι και για σωσία.


65 μέρες μετά η φημολογία για το τι τελικά συμβαίνει με την υγεία της πήρε τέλος με τη σημερινή ανακοίνωση από την ίδια ότι πάσχει από καρκίνο.