Σοκ προκαλεί η αναλγησία ενός πατέρα στη Βραζιλία, ο οποίος δολοφόνησε την κόρη του και στη συνέχεια πλήρωσε έναν άστεγο 2 δολάρια για να κάψει τη σορό της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, όλα έγιναν την Κυριακή, όταν ο 39χρονος Ουέλιγκτον ντα Σίλβα έπινε αλκοόλ με την κόρη του Ρέισα ντα Σίλβα και άρχισαν να τσακώνονται μέσα στο διαμέρισμά του στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Αιτία ήταν το διαζύγιο των γονιών της Ρέισα λίγους μήνες πριν. Ο πατέρας εξοργίστηκε γιατί το κορίτσι έπαιρνε το μέρος της μητέρας της.

Τότε κάτω από άγνωστες συνθήκες την στραγγάλισε μέχρι θανάτου. Μια κάμερα ασφαλείας τοποθετημένη έξω από το διαμέρισμά του κατέγραψε τον άνδρα να μεταφέρει με ένα καρότσι το άψυχο κορμί της 18χρονη μέσα στο ασανσέρ.


Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό ο ίδιος κοιμήθηκε ανενόχλητος μέσα στο ίδιο διαμέρισμα με το πτώμα της κόρης του και την επόμενη μέρα αποφάσισε να ξεφορτωθεί τη σορό.

Όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς προσέγγισε έναν άστεγο και του ζήτησε να αγοράσει αιθανόλη από ένα κοντινό βενζινάδικο και να βάλει φωτιά στο πτώμα της. «Μας είπε ότι τον πλήρωσε 2 δολάρια για να το κάνει» δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής Αστυνομίας. Το απανθρακωμένο πτώμα της 18χρονης βρέθηκε την Τρίτη από περαστικούς, ενώ εξακολουθεί να αναζητείται ο άστεγος.