Το σενάριο της επόμενης ημέρας για την πριγκίπισσας της Ουαλίας μοιάζει ολοένα και πιο υποφωτισμένο. Αν ισχύει τελικά η αποκάλυψη-βόμβα του δημοσιογράφου Μαρκ Ρος πως «σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου», τότε είναι κατανοητό πως η περιπέτεια της υγείας της είναι πολύ πιο σοβαρή.

Διαβάστε ακόμα: Η μάχη της Κέιτ Μίντλετον με τον καρκίνο: Σοκαριστικές αποκαλύψεις και ερωτήματα - Με ποια μορφή καρκίνου διαγνώστηκε


Κέιτ Μίντλετον: Η "νέα" διάγνωση - βόμβα 

Όπως δήλωσε ο Βέλγος δημοσιογράφος στο περιοδικό «Gala»: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να γίνει στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να πάει στο νοσοκομείο».

Σύμφωνα με τον ίδιο «το παλάτι του Κένσινγκτον είπε ψέματα, αφού είχε αποκλείσει τη διάγνωση του καρκίνου. Κατά τη γνώμη μου, δεν έπρεπε να αποκλείσει τις φήμες για καρκίνο πολύ γρήγορα. Πρόκειται για σοβαρό επικοινωνιακό λάθος που οφείλεται στο νεαρό της ηλικίας των συμβούλων ή στην έλλειψη εμπειρίας τους».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d05ij6upnclt)


Τα λάθη του παλατιού

Ο ίδιος θέλησε να φωτίσει και ένα ακόμη επικοινωνιακό λάθος: «Στο παρασκήνιο λίγοι άνθρωποι τολμούν να ορθώσουν το ανάστημά τους στον Κάρολο και στον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Αλλά η Κέιτ και ο Ουίλιαμ θέλουν να ελέγχουν την εικόνα τους με κάθε κόστος, γεγονός που προκαλεί πολλά λάθη. Πρέπει όμως να “κάψεις” το παλάτι για να απολυθείς και η Ουαλία έχει μεγάλο πρόβλημα με τις προσλήψεις. Επιπλέον, αναζητούν κάποιον για να ενισχύσουν την επικοινωνιακή ομάδα τους, αλλά δεν μπορούν να βρουν κανέναν. Προσφέρουν μισθό 2.500 ευρώ τον μήνα για τη θέση, ποσό που δεν μοιάζει και πολύ ελκυστικό».


Κάρολος και Κέιτ πιο κοντά μετά τη διάγνωση 

Και η σχέση σήμερα του βασιλιά με τη νύφη του; H διάγνωση τους έφερε σίγουρα πιο κοντά, λένε οι αναλυτές. Εδώ και καιρό εκείνος θαυμάζει τον τρόπο με τον οποίο εκείνη έχει βοηθήσει τον γιο και διάδοχό του να γίνεται καλύτερος, μεγαλώνει τα εγγόνια του, εκφράζει την ευαισθησία της σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Μοιάζει αποφασισμένος να στηρίζει την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Εκπρόσωπος του παλατιού είπε πως ο Βρετανός μονάρχης είναι «περήφανος για την Κέιτ, κυρίως για το θάρρος της να μιλήσει όπως μίλησε». Αρκεί να τους δούμε σε παλιότερες φωτογραφίες. Ο βασιλιάς Κάρολος την έχει αποκαλέσει «αγαπημένη» του νύφη. Η κοινή εμπειρία τους τώρα σίγουρα θα ενισχύσει τη σχέση τους. Τώρα που ο βασιλιάς Κάρολος θέλησε να εκφράσει τη «μεγάλη θλίψη του» επειδή έχασε την παραδοσιακή τελετή της Μεγάλης Πέμπτης, μοιράστηκε ένα ηχητικό μήνυμα ομόνοιας και αλληλοβοήθειας.

Το ιστορικό ντοκουμέντο (του μέλλοντος) ήταν μαγνητοσκοπημένο πριν από δύο εβδομάδες. Μαθαίνουμε ότι καταγράφηκε ως ηχητικό αντί για βίντεο, καθώς ο καθεδρικός ναός του Ουόρτσεστερ δεν έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής τηλεοπτικού μηνύματος…


Βασιλική οικογένεια: Το πιο δύσκολο Πάσχα για το παλάτι

Είναι η στιγμή που ο βασιλιάς Κάρολος θέλησε να τιμήσει το στέμμα του, τη δέσμευσή του να υπηρετεί τον βρετανικό λαό, τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να το κάνει «με όλη μου την καρδιά», εκφράζοντας την πίστη του στον Θεό.

Έκανε ό,τι μπορούσε για να αποφύγει να μιλήσει για τον καρκίνο που αντιμετωπίζει τόσο ο ίδιος όσο και η πριγκίπισσα της Ουαλίας. «Ο Θεός να σας ευλογήσει όλους αυτό το Πάσχα», είπε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d05kvb7nwfep)

Θα τον δούμε στην πασχαλινή λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ, με τη βασίλισσα Καμίλα και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Χάρι και Μέγκαν; Από μακριά και αγαπημένοι.

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή