Εξαπάτησε εκατοντάδες πολίτες, κατάφερε να μπει στην ελίτ, ζούσε σαν βασιλιάς, όμως… τον πρόδωσε το… προσούτο. Ο λόγος για τον μεγαλύτερο απατεώνα του κόσμου, ο οποίος δήλωνε… βασιλιάς!

Τον υιοθέτησαν όταν ήταν 7 χρονών από την Κολομβία και από τα 10 του παρίστανε τον πρίγκιπα από τη Σαουδική Αραβία.

Εξαπάτησε εκατοντάδες πολίτες, κατάφερε να μπει στην ελίτ, ζούσε σαν βασιλιάς και η απάτη του ξεσκεπάστηκε όταν παρήγγειλε προσούτο σε γεύμα με δισεκατομμυριούχο.

Η ιστορία του Tony Gignac είναι πραγματικά απίστευτη. Γεννήθηκε το 1970 στην Κολομβία και υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι Αμερικανών, αφού οι γονείς του πέθαναν όταν εκείνος ήταν σε ηλικία 7 ετών.

Από την ηλικία των 10 ετών έλεγε ότι οι γονείς του είναι ζάπλουτοι Κολομβιανοί, ενώ στα 12 προσποιούμενος τον γιο ενός σεΐχη παρήγγειλε αυτοκίνητο αξίας 80.000 δολαρίων.

Όταν οι γονείς του ανακάλυψαν τα ψέματά του, τον έστειλαν για θεραπεία. Η κατάστασή του, όμως, έγινε χειρότερη καθώς άρχισε να κυκλοφορεί με το όνομα ενός άνδρα που ήταν έμπορος όπλων.

Ξεγέλασε τους πάντες τρώγοντας σε πανάκριβα εστιατόρια και μένοντας σε πολυτελή ξενοδοχεία.

Ο ίδιος δεν πλήρωνε τίποτα, ενώ με διάφορες δικαιολογίες αποσπούσε χρήματα από τους πολίτες.

Στη συνέχεια άρχισε να δηλώνει πως έχει σχέση με τη βασιλική οικογένεια. Τότε έπεισε επενδυτές να δώσουν 8 εκατομμύρια ο καθένας για να αποκτήσουν ποσοστά σε ένα ξενοδοχείο.

Ο ιδιοκτήτης, όμως, θορυβήθηκε και άρχισε να το ερευνά. Η αποκάλυψη ήρθε όταν σε ένα γεύμα ο ίδιος παρήγγειλε προσούτο, κάτι που είναι ανεπίτρεπτο για έναν μουσουλμάνο.

Το 2017 συνελήφθη στη Νέα Υόρκη. Στην κατοχή του είχε κοσμήματα 450 χιλιάδων δολαρίων και 80.000 δολάρια σε μετρητά.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φυλακή εκτίοντας ποινή 18 ετών.