Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός άνδρα που φέρεται ότι δολοφόνησε τρεις γυναίκες έχει εξαπολύσει η αστυνομία στη Μεγάλη Βρετανία. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, πρόκειται για τον 26χρονο Κάιλ Κλίφορντ, ο οποίος σύμφωνα με τις Αρχές έχει στην κατοχή του μια βαλλίστρα. Ο άνδρας καταζητείται από την αστυνομία μετά τη δολοφονία των τριών γυναικών, οι οποίες πιστεύεται ότι είναι μέλη της ίδιας οικογένειας.

Ένοπλοι αστυνομικοί έσπευσαν το βράδυ της Τρίτης (09.07.2024) στον τόπο του εγκλήματος στο Ashlyn Close, όπου ανακάλυψαν τα θύματα με σοβαρά τραύματα, τα οποία λίγο αργότερα υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Αμέσως η αστυνομία του Χερτφορντσάιρ εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον 26χρονο, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου βρέθηκαν νεκρές οι τρεις γυναίκες. Παράλληλα η αστυνομία προειδοποιεί τους κατοίκους που θα έρθουν σε επαφή μαζί του να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί, καθώς ανέφεραν πως φέρει μαζί του μια βαλλίστρα και είναι επικίνδυνος.

Ένας γείτονας, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε στους αστυνομικούς ότι δεν ήξερε τα θύματα, αλλά έμοιαζε μία φιλική οικογένεια. «Είναι σοκαριστικό και λυπηρό αυτό που συνέβη», είπε.

Ο Ρομπ Χολ, ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας, δήλωσε ότι είναι ένα δύσκολο περιστατικό: «Πρόκειται για ένα απίστευτα δύσκολο περιστατικό για την οικογένεια των θυμάτων και θα θέλαμε να ζητήσουμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική τους ζωή καθώς θα συνειδητοποιούν τι συνέβη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ενώ βρισκόμαστε ακόμη στα αρχικά στάδια αυτής της έρευνας, αναζητούμε τον Kyle Clifford, ο οποίος πιστεύουμε ότι μπορεί να βρίσκεται στις περιοχές του Χερτφορντσάιρ ή του Βόρειου Λονδίνου. Δεδομένης της σοβαρής φύσης του περιστατικού, θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει πού βρίσκεται να επικοινωνήσει αμέσως με την αστυνομία. Εάν τον είδατε, παρακαλείστε να μην τον πλησιάσετε και να καλέσετε αμέσως το 100. Μπορεί να εξακολουθεί να είναι οπλισμένος», κατέληξε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.