Σε δολοφονία - αυτοκτονία από τοξικά φάρμακα αποδίδεται το ξεκλήρισμα πενταμελούς οικογένειας στη Γιούτα τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Τα 5 μέλη της οικογένειας Strack είχαν βρεθεί νεκρά στο σπίτι τους, με συγγενείς να δηλώνουν πως οι δύο γονείς είχαν από καιρό εκφράσει φόβους για το τέλος του κόσμου.

Η 12χρονη Emery και ο 11χρονος Zion όσο και οι γονείς τους, o 37χρονος Benjamin και η 36χρονη Kristi, πέθαναν από υπερβολική δόση τοξικών φαρμάκων, ενώ οι αρχές δεν μπορούν να καθορίσουν αν ο 14χρονος γιος τους Benson επέλεξε να αυτοκτονήσει μαζί με του γονείς του.

Ο μεγαλύτερος γιος τους έλειπε από το σπίτι εκείνη την ώρα.

Συγγενείς τους δήλωσαν στις αρχές ότι οι δύο γονείς εξέφραζαν συχνά τους φόβους τους για το κακό στον κόσμο και πως χρειάζονταν να ξεφύγουν από την επικείμενη μοίρα του πλανήτη.

Οι αρχές δεν βρήκαν κανένα σημείωμα αυτοκτονίας στο σπίτι της οικογένειας, αλλά βρήκαν ένα γράμμα του 14χρονου Benson σε έναν φίλο του όπου έγραφε ότι γνώριζε πως μπορεί να πεθάνει.

Τα πέντε πτώματα βρέθηκαν στο υπνοδωμάτιο των γονιών, έχοντας δίπλα τους ένα φλιτζάνι με κόκκινο υγρό. Ενώ τα τέσσερα μέλη της οικογένειας ήταν κάτω από τα σκεπάσματα, ο Benjamin ήταν από πάνω τους, στοιχείο που φανερώνει ότι ήταν αυτός που πέθανε τελευταίος.