Τραγωδία στην Ινδία: "Τίποτα δεν λειτουργούσε" -Το βίντεο επιβάτη που πέταξε με το ίδιο αεροσκάφος λίγες ώρες πριν τη συντριβή
Ταξίδεψε σε προηγούμενη πτήση με το ίδιο αεροσκάφος
Ο Akash Vatsa ταξίδεψε με το Boeing 787-8 Dreamliner της Air India από το Δελχί προς το Αχμενταμπάντ μόλις δύο ώρες πριν από τη φονική συντριβή της πτήσης AI171

Βίντεο με ηλεκτρονικές δυσλειτουργίες λίγο μετά την απογείωση ανήρτησε άνδρας που ταξίδεψε με το ίδιο αεροπλάνο λίγες ώρες πριν το πολύνεκρο δυστύχημα στην Ινδία.
Ειδικότερα, ο Akash Vatsa, ο οποίος ταξίδεψε με το Boeing 787-8 Dreamliner της Air India από το Δελχί προς το Αχμενταμπάντ μόλις δύο ώρες πριν από τη φονική συντριβή της πτήσης AI171, μοιράστηκε μια συγκλονιστική προσωπική εμπειρία για τα τεχνικά προβλήματα που εντόπισε στο ίδιο αεροσκάφος.
Ινδία: «Εκτός λειτουργίας κλιματισμός, προβληματικές οθόνες ψυχαγωγίας»
Σε ανάρτησή του στo X , αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της πτήσης του υπήρχαν σοβαρές δυσλειτουργίες: εκτός λειτουργίας κλιματισμός, προβληματικές οθόνες ψυχαγωγίας, κουμπιά κλήσης του πληρώματος που δεν ανταποκρίνονταν και χαλασμένα φώτα ανάγνωσης.Μάλιστα, όπως φαίνεται στο βίντεο ορισμένοι επιβάτες χρησιμοποιούσαν περιοδικά για να δροσιστούν.
I was in the same damn flight 2 hours before it took off from AMD. I came in this from DEL-AMD. Noticed unusual things in the place.Made a video to tweet to @airindia i would want to give more details. Please contact me. @flyingbeast320 @aajtak @ndtv @Boeing_In #planecrash #AI171 pic.twitter.com/TymtFSFqJo
— Akash Vatsa (@akku92) June 12, 2025
Aκόμη, ο άνδρας δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει και το εισιτήριό του, ώστε να μην αμφιβητηθούν τα όσα αναφέρει.
🙏❤️🧿JAI SHREE RADHEY KRISHNA JI🧿❤️🙏
— Akash Vatsa (@akku92) June 12, 2025
People who wanted to check the credibility. Here's my boarding pass. Man, why would I firstly record video of the same plane and then post it?
There's are negative people are around. pic.twitter.com/yxt6QUIUis
Τα όσα έγραψε στα social media o Akash Vatsa και η εμπειρία που περιέγραψε εγείρει σοβαρά ερωτήματα, καθώς το ίδιο αεροσκάφος συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από το Αχμενταμπάντ με προορισμό το Λονδίνο (Gatwick).
Υπενθυμίζεται πως η τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγα λεπτά μετά την απογείωση, όταν το αεροσκάφος έφτασε σε ύψος περίπου 825 ποδιών προτού χάσει απότομα ύψος και συντριβεί σε κατοικημένη περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο με τις έρευνες των αρχών πολιτικής αεροπορίας βρίσκονται σε εξέλιξη.