Όρθιος, περπατώντας σαν κύριος και χωρίς σοβαρά τραύματα απομακρύνεται από τα φλεγόμενα συντρίμμια της μοιραίας πτήσης στην Ινδία, την περασμένη εβδομάδα στο Αχμεντανταμπάντ, ο μοναδικός επιζών όπως δείχνει νέο βίντεο ντοκουμέντο.

Διαβάστε: Το μυστήριο της θέσης 11Α: Δύο αεροπορικές τραγωδίες, δύο επιζώντες, μία ανατριχιαστική σύμπτωση

Στο βίντεο φαίνεται ο 40χρονος άνδρας να απομακρύνεται από το σημείο περπατώντας, χωρίς να έχει σοβαρά τραύματα. Αφού τον εντόπισαν περαστικοί, μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος και τελικά σε νοσοκομείο. Ο Βισγουάς Κουμάρ Ραμές απομακρύνθηκε από τα συντρίμμια αφού βγήκε από τη σπασμένη πόρτα εξόδου κινδύνου που βρισκόταν δίπλα του.

Δείτε το νέο βίντεο με τον μοναδικό επιζώντα της αεροπορικής τραγωδίας στην Ινδία



Ινδία: Ποιος είναι ο μοναδικός επιζών της μοιραίας πτήσης της Air India

Ο Ραμές, Ινδός που ζει και εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια στη Βρετανία, καθόταν στη θέση 11Α, δίπλα στις θύρες έκτακτης ανάγκης πάνω από το μπροστινό μέρος των φτερών. Πρόκειται για το δομικά πιο στιβαρό τμήμα του αεροπλάνου που δίνει στους επιβάτες τις καλύτερες πιθανότητες να γλιτώσουν από τη συντριβή, αν επιβιώσουν από την αρχική πρόσκρουση, αναφέρει ο Telegraph. Ο αδελφός του, Ατζάι, που καθόταν σε διαφορετική σειρά καθισμάτων, έχασε τη ζωή του κατά την πτώση του αεροσκάφους.