Στην πέμπτη μέρα των εκατέρωθεν σφοδρώνπυραυλικών επιθέσεων εισήλθε η Μέση Ανατολή, με τα νέα πλήγματα του Ιράν να προκαλούν καταστροφές στο Ισραήλ, ειδικότερα σε σημεία του Τελ Αβίβ. Αποκλειστικές εικόνες του parapolitika.gr δείχνουν καταστροφές σε λεωφορεία, ενώ ο ισραηλινός στρατός έκανε γνωστό πως αναχαίτισε τους περισσότερους πυραύλους που εκτοξεύτηκαν από το Ιράν.
Στο μεταξύ, σειρήνες που προειδοποιούν για επίθεση με ιρανικούς πυραύλους ακούστηκαν σήμερα στην περιοχή του Τελ-Αβίβ και σε τοποθεσίες του βορείου Ισραήλ μετά τους ιρανικούς πυραύλους που εκτοξεύθηκαν προς το έδαφος του Ισραήλ, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό.
«Πριν από λίγη ώρα, σειρήνες ήχησαν σε αρκετές περιοχές του Ισραήλ, μετά την αναγνώριση πυραύλων που εκτοξεύθηκαν από το Ιράν με κατεύθυνση το κράτος του Ισραήλ» δήλωσε ο IDF σε προηγούμενη ανακοίνωση.
Ο ήχος των σειρήνων είναι ένα σήμα προς τον πληθυσμό ότι καλείται να κλειστεί στα καταφύγια.