Ένας άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο στο στάδιο Γουέμπλεϊ, στο Λονδίνο, το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια συναυλίας των Oasis. Η αστυνομία και οι διασώστες ειδοποιήθηκαν στις 10:20 μ.μ. και όταν έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον άνδρα, ηλικίας μεταξύ 40 και 50 ετών, νεκρό. Σύμφωνα με το Sky News, ο άνδρας έπεσε από το άνω διάζωμα του σταδίου.

Η αστυνομία ζητά από όσους βρίσκονταν στο γήπεδο και πιθανόν έχουν καταγράψει το περιστατικό να δώσουν ό,τι υλικό έχουν στη διάθεσή τους. Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: "Το στάδιο ήταν πολυσύχναστο και πιστεύουμε ότι είναι πιθανό αρκετοί άνθρωποι να είδαν το περιστατικό ή μπορεί εν γνώσει ή εν αγνοία τους να το έχουν καταγράψει σε βίντεο από κινητά τηλέφωνα.


Οι επόμενοι σταθμοί των Oasis

Η περιοδεία επανένωσης των Oasis ξεκίνησε στις αρχές Ιουλίου και το συγκρότημα θα δώσει σήμερα Κυριακή την τελευταία από τις πέντε προγραμματισμένες συναυλίες στο Γουέμπλεϊ.

Ο Λίαμ και ο Νόελ Γκάλαχερ θα κατευθυνθούν στη συνέχεια στη Σκωτία, την Ιρλανδία, τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες, πριν επιστρέψουν στο Λονδίνο για δύο ακόμη συναυλίες στο Γουέμπλεϊ